Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI IZ PRIKOLICE

Ravnateljica pulske bolnice o nesreći maturanata: Najvažnije je da nitko nije životno ugrožen

Prikolica puna maturanata prevrnula se kod Labina
Foto: sasa miljevic
1/10
26.05.2023.
u 14:18

Ravnateljica Opće bolnice u Puli dr. Irena Hrstić potvrdila je kako je u pulsku bolnicu stiglo 14 ozlijeđenih osoba nakon izlijetanja traktora s prikolicom punom maturanata

Konferencija za medije sazvana je ovog petka u 14 sati, oko tri i pol sata nakon teške nesreće u Istri gdje je više maturanata sletjelo s ceste dok su se vozili u prikolici koju je vukao traktor. Tijekom norijade iz Labina su se zaputili u Prtlog. Ravnateljica Opće bolnice u Puli dr. Irena Hrstić potvrdila je kako je u pulsku bolnicu stiglo 14 ozlijeđenih osoba. 

– Najvažnije je reći da su svi živi, a nitko nije životno ugrožen. Po obradi ne bi trebalo biti drukčije ni u nastavku dana. Radi se o djeci u dobi između 17 i 19 godina. Ozlijeđeno je ukupno 14 osoba – 11 djevojki i 3 dječaka – kazala je ravnateljica na početku.

 

– Troje je teže ozlijeđeno, dok će rane dvoje ozlijeđenih biti kirurški obrađene, od kojih će jedno dijete ići na operaciju zbog prijeloma ruke, odnosno gležnja. Nijedno dijete nema ozljede glave, uglavnom se radi o napuknućima, a jedno dijete nakon obrade već je pušteno na kućnu njegu – dodala je. O tome koliko je djece u KBC-u Rijeka, ravnateljica nema službene informacije.

GALERIJA Traktor s prikolicom punom maturanata prevrnuo se kod Labina

Prikolica puna maturanata prevrnula se kod Labina
1/10

– Navodno je i dvoje djece u Rijeci, ali mi to ne znamo. Od 14-ero djece četvero je došlo u pratnji roditelja, a ostali kolima hitne pomoći. Po startnoj procjeni neće ih više od troje ostati u bolnici – potvrdila je, navodeći kako su drugi još u obradi, no po svemu sudeći, ne izgleda da će ostati u bolnici. Inače, radi se o maturantima iz Srednje škole Mate Blažina iz Labina koji danas slave norijadu. Učenici su tradicionalno krenuli iz Labina na proslavu u Prtlog nakon što su proslavili posljednji dan školeno oko 10.40 sati došlo je do izlijetanja traktora s prikolicom. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 2

FR
franjo
15:45 26.05.2023.

Maloljetnike treba učiti redu, radu, disciplini! To bi trebali znati učitelji i roditelji !

DU
Deleted user
15:08 26.05.2023.

Koji primitivizam,ulazak u svijet odraslih ljudi slave na traktorskoj prikolici? Ovo je slika našeg obrazovnog sustava.Primitivizam,traktori,cajke,lumperaj,tučnjava,brašno i policija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije