Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađene mrtve

Otkriven pravi razlog utapanja sestara kod otoka Ugljana

utapanje
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
19.10.2018.
u 22:38

Istražitelji pretpostavljaju da su obje sestre smrt izabrale utapljanjem uz pomoć naprtnjača i torba punih kamenja

Dvije sestre koje su ovoga tjedna izvučene iz mora kod otoka Ugljana, preminule su uslijed utapanja, pokazala je obdukcija, a sada je otkriven i pravi razlog njihove smrti.

Žene u dobi od 53 i 58 godina, inače iz okolice Osijeka, zajedno su počinile samoubojstvo.

Na mjestu događaja pronađeni su dokazi koji upućuju da su planirale oduzeti sebi život na više načina, a pronađena je i dokumentacija, odnosno, pismo, iz kojeg je jasno da su donijele zajedničku odluku da će si oduzeti život, piše zadarski.hr.

Istražitelji pretpostavljaju da su obje sestre smrt izabrale utapljanjem uz pomoć naprtnjača i torba punih kamenja. Jedna sestra, koju u srijedu oko 18 sati kod Rta Karantunić pronašli ribari, za gornji dio trupa zavezala je torbu u koju je stavila kamenje i potom je glavu zaronila u more. U takvom položaju, s gornjim dijelom tijela u moru i nogama na kopnu, je i pronađena.

Tijelo druge sestre pronađeno je četvrtak oko 13 sati kako pluta u moru na predjelu Rta Karantunić, prema Kukljici, nedaleko lokalne plaže gdje su sestre došle na kupanje i ostavile svoje stvari.

Ključne riječi

Komentara 45

AD
advice
04:46 20.10.2018.

Jeste li svjesni što radite i da pisanjem o samoubojstvima potičete druga i da je to utvrđena znanstvena činjenica? Pisali ste o dvojici jadnih mladića u Zadru i sada su se u okolici Zadra ubile dvije jadne gospođe. Ovo je bio klasični "Wertherov efekt" odavno poznat u psihijatrijskoj literaturi.Njihova krv je na vašim rukama.Je li imate iti malo srama ili ljudskosti?

DU
Deleted user
07:58 20.10.2018.

VL, koji je razlog tog čina? Ili možda ne razlikujete razlog i način? Neću ni spominjati nakanu Vašeg još jednog promašenog članka...

Avatar rubinet
rubinet
10:18 20.10.2018.

Koja priča? Ovo ne bi čak ni Ana Žube napisala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije