Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA LUTRIJA

Javio se dobitnik više od 10 milijuna: 'Nije mi bilo lako, danima nisam spavao'

Foto: Hrvatska lutrija
04.04.2018.
u 16:18

- Trenutno za dobitak znaju samo supruga i uža obitelj. Nadam se da će tako i ostati iako nisam siguran kako se s vremenom neće otkriti da sam baš ja onaj veliki dobitnik na Lotu. Da bismo ih zaštitili, djeci nismo rekli. Nisam očekivao ovakav dobitak i uvjeren sam da će promjene, koje će sigurno nastupiti, biti nabolje - rekao je sretni dobitnik

U trenutku spoznaje kako te sreća pogodila i kako si osvojio više od 10 milijuna kuna, osjećaš se zbunjeno. Nije mi bilo lako, danima nisam spavao, a osjećaj je čudan - velika sreća, no istovremeno i briga.

Nemamo velikih životnih amplituda, nekih posebnih želja, no želimo nastaviti živjeti kao i do sada - u istom mjestu, s istim prijateljima dijeliti radosti i brige. I sada, nakon što je proteklo nekoliko dana, supruga i ja još nemamo nikakav plan što učiniti s dobitkom - rekao je vidno sretan i uzbuđen dobitnik iz ravne Slavonije koji je ovih dana stigao po dobitak. Riječ je o vjernom igraču, kako sam navodi, gotovo svih igara Hrvatske Lutrije. Nema "svoje" prodajno mjesto, uplaćuje gdje i kada stigne, no kaže kako ima "svoje" brojeve iako povremeno odigra i Qick pick. Ovaj put sreća je čekala u Čepinu, na trenutno jednom od najsretnijih prodajnih mjesta, kod vesele i drage prodavačice Ljiljane.

- Trenutno za dobitak znaju samo supruga i uža obitelj. Nadam se da će tako i ostati iako nisam siguran kako se s vremenom neće otkriti da sam baš ja onaj veliki dobitnik na Lotu. Da bismo ih zaštitili, djeci nismo rekli. Nisam očekivao ovakav dobitak i uvjeren sam da će promjene, koje će sigurno nastupiti, biti nabolje. I dalje igram; igrao sam iz zabave, a iz istog razloga nastavit ću i dalje.

U jubilarnoj godini, kada Hrvatska Lutrija slavi 45 godina postojanja, rođendan slavi i šestica koja u studenom navršava 30 godina. Od prošlog mjeseca odnosno 22. ožujka, šestica je doživjela promjene i izvlači se dva puta tjedno – četvrtkom i nedjeljom. Upravo je prvo izvlačenje četvrtkom donijelo sreću jednom Slavoncu i dobitak veći od 10 milijuna kuna. Promjena je i povećanje fonda za dobitak 5+1 (5 + dopunski broj) koji sada iznosi najmanje 50.000 kuna; dovoljno razloga da se odigra barem jedna kombinacija.

Iz Hrvatske Lutrije još jednom čestitaju dobitniku i želimo mu puno sreće, a njegova poruka igračima je da budu uporni i igraju jer kako kaže: „Ja sam dobio, dobit će i netko drugi.“

Ključne riječi

Komentara 8

BR
brunac
16:53 04.04.2018.

Tu se nama što pametno za reći,zato budi pametan i nikome ništa negovoriti ,jer dobit ćeš hrpu neprijatelja pa ćak i u rodbini.Trebao si reći samo Ženi i NIKOME više.Čestitam i sretno sa DOBITKOM.

Avatar Hazl113
Hazl113
17:10 04.04.2018.

Stetno dobitniku. Ono što je bitno da neće dobiti više od 10 mil. kuna, već ispod 7 mil. kuna. Lutrija hrvatske nas laže cijelo vrijeme kada nam prikazuje dobitke više od 20.000kn kao bruto dobitak. Isto tako nije u redu na netke ne plaća na taj porez prirez, a netko da. Prireza ovdje ne bi treblo biti. Da li je recimo u redu za građanin koji je prijavljen u Zagrebu još na porez od 30% ptreba platiti i prirez 18% Zato je sreća da obaj dobitnik nije iz Zagreba, jer bi mu on oteo još 550.000kn. Drugim riječima omjesto preko 10 mil. kuna, dobio bi 6,5 mil. A da i ne govorim da kod uplate, svega 50% odlazi u fond dobitaka. Ostalo lopovska država sve pocica.

NE
Neonacionalist
17:50 04.04.2018.

Volia bi ja da mi ne bude lako kao njemu i da me more takve slatke brige kako potrošiti miljune .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije