Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kalifornija

Dobio na lutriji 63 milijuna dolara i nije ih podigao

loto
Foto: screenshot/youtube
06.02.2016.
u 07:00

Svake se godine u Kaliforniji ne podigne između 20 i 30 milijuna dolara. Još se čeka da dobitnik podigne svoj dio od 1,6 milijardi nagrade

Do četvrtka u pet popodne morao se pojaviti dobitnik jackpota kalifornijske lutrije. A nije da je dobio nešto tek toliko – riječ je o 63 milijuna dolara. Javio se jedan gospodin koji tvrdi da je ipak u posjedu dobitnog listića. Brandy Milliner potužio se kalifornijskom sudu kako je listić lutriji i predao, no odbili su ga tvrdeći kako je previše oštećen.

Glasnogovornik lutrije izjavio je da slučaj još istražuju, no kako se prijavilo više ljudi koji tvrde da imaju dobitni listić. Ako se pokaže da nijedna tvrdnja nije točna, bit će to najveća nepodignuta nagrada u kalifornijskoj lutriji u povijesti, a novac će otići kalifornijskim školama. Listić za igru SuperLotto Plus uplaćen je 8. kolovoza u supermarketu 7Eleven u Los Angelesu. Zanimljivo, nije se još javio ni dobitnik trećine nagrade Powerball od ukupno 1,6 milijardi dolara.

Svake godine u Kaliforniji ne podigne se između 20 i 30 milijuna dolara.

>> Jack-pot od sedam milijuna ide u Sisak

Komentara 2

ME
meerkat
09:33 09.02.2016.

ok

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
06:53 11.02.2016.

Nije prvi put da u nasim novinama citam da je 7Eleven supermarket. E pa krelci novinarski 7Eleven su obicne benzinske crpke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije