Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrađivao ih kod kuće

Četiri godine prodavao krivotovorene isprave o položenom ribičkom ispitu

riba
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
11.10.2017.
u 11:59

Policiji ga je prijavio Savez sportsko ribolovnih društava Međimurske županije

U četiri godine 52-godišnjak s područja grada Čakovca izradio je najmanje 11 krivotvorenih uvjerenja o položenom ribičkom ispitu Hrvatskog športskog ribolovnog saveza.

Za određenu novčanu naknadu od siječnja 2012. do siječnja 2016. dijelio je papire o položenom ribičkom ispitu, sve dok ga policiji nije prijavio Savez sportsko ribolovnih društava Međimurske županije.

U koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Čakovcu policija je provela kriminalističko istraživanje i 52-godišnjaka, koji je dokumentaciju izrađivao kod kuće, prijavila zbog počinjenja kaznenog djela krivotvorenja isprava.

Komentara 4

AR
Artukovic
12:58 11.10.2017.

Sta i on je maloljetan pa nemozemo saznati njegovo ime i prezime....

Avatar mama mia
mama mia
14:52 11.10.2017.

To je manji problem problem su prodavane razno razne diplome i doktorati

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:20 11.10.2017.

Haha, i to postoji. Mora se znati pravilno staviti glistu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije