Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična priča

Bračni par na stan primio 14-godišnjakinju pa je podvodio

zlostavljanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
16.10.2017.
u 18:29

Svaki put kada je bio s djevojčicom, mladi je Afganistanac bračnom paru platio 400 kuna

Supružnici A. B. i V. B. te 17-godišnji državljanin Afganistana pritvoreni su zbog podvođenja. Svima je sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, a sumnjiče se za podvođenje djevojčice od 14 godina.

Cijela grozomorna priča počela je kada su supružnici na stan primili djevojčicu od 14 godina. Ona je inače živjela u jednom od domova za mladež no pobjegla je, a bračni ju je par primio na stan jer je prijateljica njihove djece.

No tada je za djevojčicu počeo pakao jer su je podvodili mladom Afganistancu, a svaki put kada je bio s djevojčicom, bračnom je paru platio 400 kuna. Sve navedeno događalo se od srpnja, a nije priopćeno tko je sve prijavio policiji.

Komentara 10

DU
Deleted user
19:06 16.10.2017.

Zasto niste objavili fotografiju i podatke mladog Afganistanca da znamo kome placamo smjestaj i hranu dok si covijek spara za seksualne usluge s djevojcicom od 14 godina. Pitajte ministre koliko takvih pacijenata jos misle uvesti na racun hrvatske sirotinje!

DU
Deleted user
23:11 16.10.2017.

14 god '? Pa to je staro kod nas !

MA
MarMara
20:30 16.10.2017.

Što reći još, mladi migranti sa + desetak godina od navedenih u prihvtilištu imaju želju djevicu imat ispod 15 godina i za cijenu ispod svih moralnih vrijednosti a naši pedofilni roditelji na tom još vode biznis. Tko još ne treba novca a da bi pao na takve prosto dušne ideje vidimo u svijetu a i u Lijepoj našoj nažalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije