Naslovnica Vijesti Crna kronika

Podvodio maloljetnicu (17): Trebao mu je novac za marihuanu i cigarete

Muškarac je maloljetnicu na pružanje seksualnih usluga navodno natjerao u šest navrata krajem prošle i početkom ove godine.
02. kolovoza 2017. u 13:55 2 komentara 2932 prikaza
prostitucija
Foto: Press Association/Pixsell

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv 25-godišnjaka kojega terete da je počinio šest kaznenih djela podvođenja djeteta, objavilo je u srijedu tužiteljstvo.

prostitucija PODVOĐENJE Uvjetno osuđeni jer su organizirali djevojke za pružanje seksualnih usluga

Tužiteljstvo tvrdi da je optuženi 25-godišnjak djevojku, za koju se neslužbeno doznaje da ima 17 godina, "radi ostvarivanja dobiti" upućivao da se javlja muškarcima koje je među ostalim pronalazio i preko interneta.

Nakon što je s muškarcima dogovarala i pružala im seksualne usluge za novac zaradu bi, tvrdi tužiteljstvo, dijelila s optuženikom. 

Muškarac je maloljetnicu na pružanje seksualnih usluga navodno natjerao u šest navrata krajem prošle i početkom ove godine, a jednom prilikom u siječnju ove godine navodno ju je podvodio jer je ostao bez novca za cigarete i marihuanu.

prostitucija PRITVORENA ŽENA (62) Maloljetnici obećala novčanu nagradu pa je podvodila pedofilija, zlostavljanje PRITVOREN Preko interneta našao maloljetnika kojem je plaćao za seks zlostavljanje Optuženo i 10 muškaraca Podignuta optužnica protiv majke: Seks s maloljetnim kćerima naplaćivala do 700 kn
Štednja
DO 31.01.2019.
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas