Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI TRENER

VIDEO Ćiro čvrsto stao u obranu Novaka Đokovića i opleo po Australiji: Evo što im je poručio

Zagreb: Premijera dokumentarnog filma "Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča"
Marko Lukunic/PIXSELL
17.01.2022.
u 08:57

Ja nemam što reći Đokoviću za ovo o cjepivu jer ja ni svoju djecu ne mogu nagovoriti da to učine. Oni imaju neke svoje stavove i razmišljanja koja su idiotska, zaključio je uvijek jasni brončani izbornik

Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, gostovao je kod Aleksandra Stankovića u emisiji Nedjeljom u 2, gdje je prokomentirao i slučaj Đokovića i australske države. Podsjetimo, Novak Đoković je deportiran iz Melbournea, a svjetska javnost je podijeljena oko toga je li to bila ispravna odluka ili nije.

Ćiro je javno i čvrsto podržao srpskog tenisača, a posebno je kritičan bio prema Australiji.

– Njegovi rezultati su takvi da ih nitko ne može zasjeniti. On je, po mojemu mišljenju, najveći sportaš ove planete. Uskratili su mu mogućnost da osvoji 21. trofej. I on je griješio, ali oni su ga maltretirali. Australija za mene više nije uređena zemlja. Da njega drže kao nekog kriminalca... Ja ga obožavam, nisam nikad imao priliku da mu stisnem ruku, da ga upoznam. On je sportaš koji nema nikakvih predrasuda, činjenica da je uzeo Ivaniševića za trenera to najbolje potvrđuje – rekao je legendarni trener. 

Ćiro je odavno javno priznao da je primio cjepivo, a u emisiji je prokomentirao i temu cijepljenja. 

– Žalostan sam jer je stavio na sebe ozbiljnu fleku, nije smio tako deklarativno kompromitirati nešto što spašava čovječanstvo. S obzirom na njegov značaj, mogao je pomoći čovječanstvu da je rekao "cijepit ću se". Ja nemam što reći Đokoviću za ovo o cjepivu jer ja ni svoju djecu ne mogu nagovoriti da to učine. Oni imaju neke svoje stavove i razmišljanja koja su idiotska – zaključio je uvijek jasni brončani izbornik.

Komentara 27

PO
poluprovokator
09:42 17.01.2022.

Pa jasno je da je ishodio lažnu potvrdu o preboljenju i da je lažno naveo u zahtjevu za vizu da nije nedavno putovao. 1kroz1 je jasno da su mu morali odbiti vizu i tretirati ga kao bilo kojeg drugog prestupnika. Sve drugo bi bilo protekcija nažalost ako gledamo legalistički.

AP
ante_pustinjak
09:46 17.01.2022.

svaka čast ćirinoj djeci! ćiro je ishlapjeli starac i ne zna više što čini i govori! zašto se išao cijepiti kad mu je preostalo tako malo od života?! u svom spotu za promoviranje cjepiva one koji se ne žele cijepiti naziva budalama! ej ćiro, ćiro, baš si naskoroz prosviro!

Avatar jeremija1
jeremija1
11:15 17.01.2022.

S obzirom na godine i bolest koju nosi, bistar je ! Sve u svemu, simpatičan lik, za javnost vrlo zahvalan. Međutim ; Špehar ili Panadić bi vjerovatno mogli reći i nešto drugo, jer to su igrači kojima je nepozivanjem u repku odredil karijere. Ili Željko Pakasin, kojeg je direktno okrivil za ispadanje Dinama protiv Steaue...Toliko o zaštiti igrača. Mrlja mu je pogotovo Prosinečki ; u proljeće ga otjera u Zvezdu, a ovaj u jesen postane najbolji mladi igrač svijeta. Stvarno stručna procjena...Dosljednost mu nikad nije bila jača strana ; Stankoviću priča kak je Hrvatina a dok je treniral Bosnu, ni spomena o tome - bilo je "Španija", "Rumunija", "funkcioniše" i slično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije