Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NJEMU U ČAST

FOTO Srbi priredili nevjerojatno iznenađenje na kuli Beograd za Novaka Đokovića

Belgrade lights up a building in support of Novak Djokovic
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS
1/6
16.01.2022.
u 22:58

Novak bi u Beograd trebao stići tijekom ponedjeljka jer je po odlasku iz Australije prvo morao sletjeti u Dubai.

Srbi su ponosni na Novaka Đokovića još i više nakon cijele muke koju je prošao u Australiji te mu je na kuli Beograd u bojama nacionalne zastave ispisano "Nole ti si ponos Srbije", kako bi najbolji tenisač svijeta uvijek imao na umu tko uvijek stoji iza njega.

Poruka nije statična već se cijelo vrijeme "vrti", što bolje možete vidjeti OVDJE.

Belgrade Tower is illuminated in the national colours and a message reading "Nole" in support of tennis player Novak Djokovic in Belgrade, Serbia, January 16, 2022. REUTERS/Marko Djurica Photo: MARKO DJURICA/REUTERS
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS

Novak bi u Beograd trebao stići tijekom ponedjeljka jer je po odlasku iz Australije prvo morao sletjeti u Dubai.

Do povratka malo će vjerojatno sabrati emocije i sve proživljeno unazad 12 dana, koliko je trajala cijela saga oko njegova (ne)ulaska u Australiju.

Također, do onda će možda već znati i jesu li mu Australci odlučili zabraniti ulaz u zemlju na tri godine, što bi bila katastrofa jer ne imati najboljeg kojeg je Australian Open vidio čak tri sezone, možda samim time i ikad više, velik je poraz za tenis...

Komentara 19

DU
Deleted user
00:50 17.01.2022.

Jel tako u Srbiji pišu svima imena po neboderima kad prekrše samoizolaciju ili samo slavnima i poznatima. Običan čovjek dobije 3 godine zatvora.

HE
Herceg56
00:59 17.01.2022.

Za laž,obnanu,širenje zaraze (Španjolska,Francuska,Hrvatska,Australija...) trebao bi u zatvor da ste normalna država a ne u mitovina ste stvoreni u mitovina i živite.

MC
MCA
01:40 17.01.2022.

hahahaha, kako I po cemu je to nevjerovatno? Pa osvijetljenje nebodera he vec 1000x vidjeno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije