Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAZNICE SE DOBRO PRODAJU

Sve je spremno za spektakl u Hrvatskoj, očekuje se više od 350 tisuća gledatelja

WCR Rally
Sophie Graillon/Panoramic/Bestimage /PIXSELL
14.04.2022.
u 16:35

- U zoni kod Duge Rese bit će sjajan skok, to je fantastičan kraj. Na Platku će se vidjeti 800 metara staze jako blizu, bit će i skok, auti će letjeti 20-30 metara u dalj, na nekoliko metara od publike, a vrtjet će se i 360 stupnjeva oko jedne bačve

Svjetsko prvenstvo u reliju koje će se održati i u Hrvatskoj na rasporedu je od 21. do 24. travnja, a na tom spektaklu očekuje se 350.000 gledatelja, dijelom u fan zonama te uz stazu u slobodnom aranžmanu.

- Ulaznice idu jako dobro, prodaju se samo online. Prodali smo gotovo pola, a vjerujem da će sve biti prodane za fan zone. Naime, reli je slobodan za gledanje gdje su zone za stajanje, a fan zona imamo šest - pet na brzinskim ispitima i jednu na Velesajmu - i na njima će biti pića, glazba, koncerti, videozid s prijenosom utrke...

Taj tjedan nema škole, ukinute su koronamjere, dani su to poslije Uskrsa, tako da mislimo da će biti i više od najavljenih 350.000 gledatelja - kaže nam predsjednik Organizacijskog odbora WRC Croatia Rallyja Daniel Šaškin pa dodaje gdje bi bilo najbolje stati i gledati neki zanimljivi dio utrke.

- U zoni kod Duge Rese bit će sjajan skok, to je fantastičan kraj. Novigrad na Dobri i Platak su također sjajna mjesta. Na Platku će se vidjeti 800 metara staze jako blizu, bit će i skok, auti će letjeti 20-30 metara u dalj, na nekoliko metara od publike, a vrtjet će se i 360 stupnjeva oko jedne bačve. Novigrad na Dobri slikovito je mjesto, ima livada uz trasu, mjesta, možete se sunčati, vidi se most, dvorac... Varaždin i dio oko Trakošćana također su lijepi, a Kumrovec je već legendaran. Ondje očekujemo više od 100.000 ljudi.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:52 15.04.2022.

A tko će potom platiti cestovnu sanaciju ?Organizator? Porezni obveznici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije