Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio novu borbu

Stipe Miočić: Slali su mi poruke da ću umrijeti

Stipe Miočić
Foto: Fightsite
1/6
06.02.2018.
u 08:52

Mislim da će Cormier biti dobar i u teškoj kategoriji, ali meni stilski paše. To je sjajna borba za mene."

Stipe Miočić i Daniel Cormier još su prošlog tjedna odradili prvo sučeljavanje prilikom medijskog predstavljanja nove sezone dugovječnog UFC-ovog “reality showa” The Ultimate Fighter” u kojem će biti treneri suprotstavljenih timova, piše Fight Site. Na kraju čitave priče i sami će međusobno ukrstiti rukavice u jednom od najvećih super-mečeva u povijesti elitne MMA organizacije. To će se dogoditi u srpnju na UFC-u 226 u Las Vegasu kada prvaci u dvije najteže kategorije međusobno odmjere snage!

Miočić je prilikom predstavljanja TUF-a 27 dugo i strpljivo odgovarao na pitanja novinara koje je zanimalo kako je uopće doživio poziv UFC-a koji je stigao samo dva dana nakon pobjede protiv Francisa Ngannoua na UFC-u 220.

“Super sam sretan zbog ovoga, ovo je nevjerojatno. Borci slušaju sve što im se kaže, sjajni su dečki, što možeš tražiti više od toga? Imam sjajan tim trenera, uzbuđen sam. Odradit ćemo sjajnu sezonu”, odgovara Miočić.

O Cormieru uvijek priča biranim riječima, no vjeruje da mu prvak u poluteškoj kategoriji ipak odgovara kao protivnik.

“Mislim da će Cormier biti dobar i u teškoj kategoriji, ali meni stilski paše. To je sjajna borba za mene. Fenomenalan je borac, nije bez razloga prvak u poluteškoj kategoriji, a borio se već ranije u teškoj. Ponavljam, sjajan je, ali se do sada nije sučelio s nekim poput mene”, pun je samopouzdanja UFC prvak.

Upitan je li napokon dobio poštovanje fanova sada kada je i statistički najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a, Miočić odgovara u svom stilu:

Stipe Miočić
1/10

“Briga me što ljudi misle, nikada me nije bilo briga i neće. Ja sam tu samo da bih stigao do pobjede. Volim pobjeđivati… Mnogi su mi slali poruke i govorili da ću umrijeti u prvoj rundi. Govorili su mi da ‘počivam u miru’ i slično. A ja volim ljudima začepiti gubicu.”

Je li ikada ranije razmišljao o tome da bude trener u TUF-u?

“Razmišljao sam o tome, ali nisam znao kako se to može realizirati, kako postanete TUF trener. Nisam imao pojma o tome. Ali sada kada je prilika stigla, nisam razmišljao, samo sam je prihvatio. Treneri su mi pomogli okupiti tim i jako sam zadovoljan, uzbuđen sam zbog svega.”

Na kraju razgovora neizbježna tema bio je Miočićev odnos s UFC-om. Je li meč protiv Cormiera i angažman u TUF-u znak da ga UFC napokon cijeni?

“Da, vjerojatno. To je super borba koju svi žele vidjeti. Danas se sve vrti oko super borbi, pa zašto onda ne? Sretan sam i uzbuđen jer ću sudjelovati na tom popisu borbi koji je sjajan. Navodno, koliko sam čuo, na popisu UFC-a 226 bit će čak tri super borbe. I to je ujedno i UFC-ov Internacionalni tjedan. Odlično je i to što ću biti trener u TUF-u i pokazati svoje trenerske kvalitete. Sve sam bolji, ali dobro je što imam sjajne svoje trenere. Zahvalan sam UFC-u na prilici.”

Ipak Stipe je na kraju ostavio ogradu. Odnos je bolji, ali…

“Da, valjda je odnos sada bolji, ali ništa ne zacijeli preko noći…”, jasan je Stipe!

Komentara 4

KR
Krotila
10:40 06.02.2018.

dosta više s tim Stipom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije