Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'odbio sam'

Miočić otkrio što mu je Dana White ponudio dva sata prije borbe s Ngannouom

Stipe Miočić
Foto: You Tube/Screenchot
1/10
05.02.2018.
u 12:04

– Naravno, u tom trenutku odbio sam takvu ponudu

Nakon što je pobijedio Francisa Ngannoua i postao prvi borac u povijesti koji je triput zaredom obranio naslov u teškoj kategoriji UFC-a, Stipe Miočić nije imao mnogo vremena za odmor. Već se zna da će u srpnju braniti naslov protiv Daniela Cormiera, vrhunskog borca koji drži pojas prvaka u poluteškoj kategoriji.

– Ovo će za mene biti borba kao svaka druga. Da se borim i protiv King Konga, jednako bih razmišljao i nokautirao bih ga te zadržao pojas. Ipak, to će svakako biti sjajna borba na sjajnoj priredbi. Daniel je dobar čovjek i dobar borac, bit će to odlična borba – rekao je Stipe Miočić.

Objasnio je i kako je došlo do dogovora za ovu borbu.

 

- Čelnici UFC-a došli su do mene dva sata prije borbe s Francisom Ngannouom i ponudili mi da mi sljedeći protivnik bude upravo Cormier. No, tada sam odbio takvu mogućnost jer nisam želio da mi to poremeti koncentraciju prije te važne borbe. Dva dana nakon toga nazvao me Dana i odmah sam prihvatio, kazao je hrvatski borac pa dodao:

Nisam jedan od onih boraca koji treniraju samo prije borbi, treniram svaki dan, uvijek treniram redovno. Uvijek sam spreman za bilo kojeg protivnika pa ću tako biti spreman i za Cormiera. Ovo je još jedna borba za mene, koncentriram se na to i želim pobijediti, jednostavno, poručuje prvak Miočić.

Miočić i Cormier borit će se 7. srpnja u sklopu UFC-a 226.

Komentara 28

SX
sudbina x
12:30 05.02.2018.

Mi hrvati smo u borilačkim sportovima svjetski fenomen...Na kugli zemaljskoj ne postoji još jedan takav narod...Znamo biti i razjedinjeni ali kad nas netko stjera u kut...

PA
Paket
12:45 05.02.2018.

Klasika, htio ga je dekoncentrirat

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
12:45 05.02.2018.

Svjetska Ekstraklassa Hrvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije