Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnik UFC-a

Dana White poludio: Ne dajte tom sucu da ikad više uđe u oktogon!

UFC
Foto: Screenshot
04.02.2018.
u 12:40

- Nažalost, ja ne mogu ništa učiniti po tom pitanju, nego to može samo brazilska komisija

Iskusni brazilski MMA sudac već je ranije imao poteza i nastupa koji nisu najbolji “sjeli” predsjedniku UFC-a, a ovaj nastavlja tu listu. Riječ je naravno o borbi Valentine Ševčenko i Priscile Cachoeire, gdje je Yamasaki pokazao previše strpljenja i tolerancije, ako se to tako može nazvati, piše Fight Site.


Naime, Ševčenko je dominirala cijelu borbu, čemu svjedoči podatak o 230 pogođenih udaraca, dok je njena protivnica pogodila tek tri. Valentina je svojevrsno masakrirala svoju protivnicu, koja se nije predavala te je tražila svoju priliku za povratak u borbu, a Yamasaki je to pokušao cijeniti i dozvoliti joj, no to je bila pogreška. Cijelo vrijeme bilo je jasno da s vremenom može postati samo još gore i Ševčenko se na neki način smilovala svojoj protivnici kada je prešla na gušenje i prisilila je na tapkanje. Pitanje je kada bi Yamasaki prekinuo da nije bilo tako.

“Priscila Cachoeira, pokazala si nevjerojatnu dozu srčanosti i izdržljivosti u ovoj borbi. Ponosan sam što te imam u UFC-u. Nažalost, sudac nije odradio svoj posao, a posao mu je da te zaštititi. Mario Yamasaki to NIJE učinio. Ovo nije njegova prva gadljiva izvedba u oktogonu. Nažalost, ja ne mogu ništa učiniti po tom pitanju, nego to može samo brazilska komisija. Nadam se da će nakon ovog strašnog iskustva reagirati te da on više nikad neće kročiti nogom u oktogon”, napisao je White na Instagramu.

Ševčenko je na kraju zahvalila svojoj protivnici, koja je uistinu dala sve od sebe. No, protiv sebe je imala klasu kvalitetniju borkinja, ali ne i suca koji bi to prepoznao. Video pogledajte OVDJE!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije