Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI S POLJUDA

Sprema se nova senzacija: Veliki Hajdukov talent odlazi u – Maksimir?!

Ivo Grbić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
22.05.2018.
u 09:54

Splitom se pročulo kako Ivo Grbić (22), koji je prije 'pojave' Letice kotirao kao novi veliki Hajdukov golmanski talent, odlazi u metropolu u potrazi za minutažom.

Sprema li se još jedna promenada talenata na relaciji Poljud – Maksimir? Naime, Splitom se pročulo kako Ivo Grbić (22), koji je prije ''pojave'' Letice kotirao kao novi veliki Hajdukov golmanski talent, odlazi u metropolu u potrazi za minutažom. 

Opcija je Lokomotiva, iako se nagađa da možda ugovor potpiše s Dinamom pa lokosima dođe na posudbu. Grbić je bio treća opcija iza Letice i Stipice, ali u zadnjoj utakmici, kad je Letica bio ozlijeđen, na klupi se pojavio junior Matijaš. Što je također pokazatelj, napominje Goal.

Ivo Grbić
1/14

I doista se čini kako nakon dugo vremena i Dinamo i Hajduk imaju mlade golmane kojima vjeruju. Pa su na vratima dva najveća hrvatska kluba momci sa šireg popisa reprezentacije Livaković i Letica, Lokomotivina vrata čuva Šemper, a na vrata Dinamove prve momčadi kuca i najbolji igrač 2. HNL, golman druge momčadi plavih Dinko Horkaš (18) kojeg već u ovoj ranoj dobi prati glas majstora za penale – ove je sezone obranio pet od osam!

Eh sad, u tom bi kontekstu Grbićev dolazak u Dinamo ili u Lokomotivu mogao značiti da će doista Livaković i(li) Šemper ovoga ljeta u inozemstvo.

Ključne riječi

Komentara 6

TO
tovaravot
10:38 22.05.2018.

Hajduk, DInamova prcija.

MA
Marsijanac
16:35 22.05.2018.

Glupost . Dinamo ima Sempera koji je nas najveci talent medju mladim vratarima.

Avatar nekakav
nekakav
12:30 22.05.2018.

zadnji talent iz hajdukovog pogona je bio jedan od braće vujović, sad nisam siguran dal je to bio zlatko ili zoran (onaj mlađi je i zadnji...). :) sve nakon toga su talente u hajduku proizvodili mediji. ne struka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije