Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVUKAO PAŽNJU

Sopić komentirao interes škotskog velikana: Tamo stalno pada kiša, a to nije dobro za moju frizuru

Koprivnica: NK Slaven Belupo i HNK Rijeka u 27. kolu Prve HNL
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
23.03.2024.
u 14:51

Cijela je priča krenula nakon što je Rijeka u prijateljskoj utakmici svladala slovenske Domžale rezultatom 6:0. Aberdeen se ističe i po tome što je upravo tamo krenuo zvjezdani put Alexa Fergusona

Željko Sopić je na klupu Rijeke došao u turbulentnom razdoblju za klub. Momčad s Kvarnera iznenadno je napustio Sergej Jakirović kako bi se pridružio Dinamu. Uoči kvalifikacija za Konferencijsku ligu klub se našao bez glavnog stratega, ali sjajno se pokazao u borbi s velikim Lilleom.

Međutim, po svome dolasku iz Gorice, Sopić je u Rijeci započeo i nastavio raditi sjajan posao. Pod njegovom su palicom nogometaši zajeli na vrh tablice i vode u žestokoj borbi za naslov prvaka Hrvatske sa svojim glavnim rivalima, Hajdukom i Dinamom. Takav rast momčadi pod vodstvom jednog trenera teško može proći ispod radara, a pojavila se vijest kako je za Sopića zainteresiran škotski Aberdeen.

VIDEO Hrvatska reprezentacija predstavila novu garnituru dresova

Cijela je priča krenula nakon što je Rijeka u prijateljskoj utakmici svladala slovenske Domžale rezultatom 6:0. Upitan za komentar na ove novosti Sopić je odgovorio: "Tamo stalno pada kiša, a to nije dobro za moju frizuru." 

VEZANI ČLANCI:

Iz toga je teško bilo što zaključiti. S jedne strane moguće je da Sopić ne želi otići u Škotsku, a možda samo o tome ne želi sada razmišljati. Bilo kako bilo, Damir Mišković će na prijelaznom roku morati paziti na stvari koje se događaju oko ovog sjajnog trenera. Isticao je kako se uz poštenu cijenu o svemu može razgovarati, a interesa sigurno neće nedostajati.

GALERIJA Dinamo je izbačen iz Europe! Golijada PAOK-a nanijela je težak poraz plavima (5:1)

Koprivnica: NK Slaven Belupo i HNK Rijeka u 27. kolu Prve HNL
1/106

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije