Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Schiavone slavila u najdužem meču u povijesti

Francesca Schiavone
AFP
23.01.2011.
u 11:26

Francuskinji Francesci Schiavone trebala su četiri sata i 44 minute da pobijedi Ruskinju Svjetlanu Kuznjecovu (4:6, 6:1, 16:14) i nakon 11 pokušaja izbori četvrtfinale Australian Opena

Prethodni rekord od četiri sata i 19 minuta držale su Barbora Zahlavova-Strycova i Regina Kulikova u meču koji je odigran prošle godine, također na Australian Openu. Podsjetimo, najduži meč u povijesti muškog tenisa prošle su godine na Wimbledonu odigrali John Ilsner i Nicolas Mahut, a trajao je 11 sati i pet minuta. Igrali su tri dana, a na kraju je slavio Ilsner. Kada je riječ o muškoj konkurenciji najduži meč Australian Opena odigrali su Rafael Nadal i Fernando Verdasco 2009. godine, a trajao je 5 sati i 14 minuta.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:47 23.01.2011.

Mala ispravka autoru : Francesca Schiavone je talijanka a ne francuskinja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije