Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROMET i BAKLJE

Rijeka sinoć nije spavala, pogledajte kako se slavio povijesni naslov

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.05.2017.
u 07:34

Rijeka nikad nije vidjela ovakvo slavlje, gotovo cijeli grad je do jutra proslavljao povijesni uspjeh.

Rijeka sinoć nije spavala. Nakon pobjede nad Cibalijom, u gradu na Kvarneru se dugo u noć slavio prvi naslov prvaka Hrvatske.

Rijeka nikad nije vidjela ovakvo slavlje, gotovo cijeli grad je do jutra proslavljao povijesni uspjeh. Rijeka je postala četvrti klub koji je u HNL-u osvajao naslov.

1/31

Najbučnije i najveselije u središtu grada, gdje su tisuće navijača slavile uz koncert i vatromet na Gatu Karoline Riječke.  

Na ovom gatu u putničkoj luci je priređeno, uz izravan prijenos, praćenje utakmice na Rujevici između Rijeke i Cibalije, kojom je odlučeno prvenstvo kolo prije kraja. Svi zainteresirani nisu mogli stati na gat pa se pratila utakmica i navijalo na okolnim trgovima i ulicama.

Po završetku utakmice počelo je veliko slavlje, uz bezbrojne signalne baklje, rakete i pjesmu. U središte grada su pristizali navijači sa svih strana, a sa Rujevice se prema luci uputila prava rijeka automobila, tako da je uskoro sav promet ulicom Riva blokiran, jer više nije bilo mjesta za sve pristigle automobile. 

Priređen je veliki vatromet s lukobrana riječke luke. Svi ugostiteljski objekti u središtu Rijeke dobili su dozvolu da rade cijelu noć, tako da se slavlje nastavlja nesmanjenim intenzitetom.

Igrači i uprava kluba uspjeh su proslavili u jednom gradskom pubu, dok je riječko nebo parao vatromet nogometašima u čast.

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kurkomali
08:00 22.05.2017.

Vidi starke sto je vesela. Dobra starka, mogla bi ga komotno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije