Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Pogledajte kako Rujevica slavi Rijekin povijesni naslov prvaka

Foto: Mladen Miličić
1/3
21.05.2017.
u 20:37

Rijeka je već na poluvremenu vodila 3:0 pa je slavlje pune Rujevice već tada moglo početi.

Rijeka je pred osvajanjem naslova prvog naslova prvaka Hrvatske u povijesti. Momčad Matjaža Keka naslov je donijela svojim navijačima u Rujevici u utakmici s Cibalijom.

Rijeka je već na poluvremenu vodila 3:0 pa je slavlje pune Rujevice već tada moglo početi. Pogledajte kako je to izgledalo...

A uspjeh Rijeke došao je i ispratiti Prlja iz Leta 3.

- Zadovoljan sam hijerarhijom kluba, kako je postavljen, rekao bih da “vonja” na ozbiljnu priču. Ali kako ono kažu u nogometu? Lopta je okrugla, a danas svi igraju nogomet ha-ha! Mislim da su i cijelo naše društvo i nogomet sazreli za neke promjene, da prestane sve već jednom ovisiti o nekim centrima moći. Mislim da je Rijeka kao klub po svemu koplje iznad svih u Hrvatskoj - rekao nam je Prlja nedavno.

1/13
Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
21:13 21.05.2017.

Samo ti pati moj Kolo ... heheh... izađite na balkone pozdravite ŠAMPIONE , RIJEKA ŠAMPION RIJEKA ŠAMPION!!

Avatar abcd
abcd
12:31 22.05.2017.

Prvak Hrvatske srpski klub Peka, prvak Srbije hrvatski klub Partizan.

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
21:09 21.05.2017.

Cestitam filijali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije