Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČUJUĆA UTAKMICA

Rijeka objavila važne informacije o ulaznicama za posljednji Jadranski derbi sezone

Rijeka i Varaždin sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
24.03.2024.
u 23:20

Pojedina osoba može kupiti maksimalno četiri karte. Prodavat će se na blagajnama na zapadnom ulazu od ponedjeljka do petka od 16.00 do 20.00 sati, a moguće će ih biti kupiti online

U nedjelju 7. ožujka igrat će se posljednji Jadranski derbi sezone. Utakmica je na rasporedu od 19.30 na Rujevici. Susret je to koji bi mogao biti ključan za nastavak prvenstva i borbe za naslov prvaka Hrvatske. Klub s Kvarnera objavio je da će prodaja ulaznica za derbi krenuti u ponedjeljak 25. ožujka. Do ulaznica će moći doći isključivo članovi kluba.

"U ponedjeljak 25. ožujka od 16 sati počinje prodaja ulaznica za ogled Rijeka - Hajduk (7. travnja, 19.30 sati). S obzirom da je oko 80 posto kapaciteta stadiona prodano kroz komplete ulaznica, ulaznice će moći kupiti isključivo članovi HNK Rijeka, dok će za sjevernu tribinu moći kupiti i članovi kluba navijača Armada uz predočenje članske iskaznice (samo na blagajnama)", objavili su iz kluba.

VIDEO Večernjakovi novinari o budućnosti Dinama nakon debakla protiv PAOK-a

Sasvim očekivano, policija je susret proglasila utakmicom visokog rizika te će kontrole biti pojačane. Ulaznice će biti personalizirane te je pri njihovoj kupovini potrebno predočiti osobni dokument, to jest osobnu iskaznicu, putovnicu ili vozačku dozvolu, a uz to i člansku iskaznicu ili dječju člansku iskaznicu svake osobe kojoj se ulaznica kupuje.

VEZANI ČLANCI:

Pojedina osoba može kupiti maksimalno četiri karte. Prodavat će se na blagajnama na zapadnom ulazu od ponedjeljka do petka od 16.00 do 20.00 sati. Članovi Armade ulaznice za sjever moći će kupiti isključivo na blagajnama. Za online kupovinu vrijedi uvjet članstva u klubu. Prilikom kupovine osoba će morati unijeti broj članske iskaznice i ulaznica će biti izdana na podatke nositelja članstva. Online kupovina bit će moguća od ponedjeljka (25. travnja) na POVEZNICI.

Ulaznice za gostujuće navijače bit će poslane Hajduku koji će samostalno prodavati karte za južnu tribinu. Rijeka u prodaji karata za tu tribinu navijačima Hajduka neće sudjelovati, javljaju iz kluba.

GALERIJA Hajduk slavio u Gorici. (3:0) Bijeli već u prvome poluvremenu riješili pitanje pobjednika

Rijeka i Varaždin sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
1/45

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije