Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Rakitić asistent u pobjedi Seville, Benfica bolja od Juventusa

Ivan Rakitić
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
24.04.2014.
u 22:57

U prvim utakmica polufinala Europske lige Sevilla je sa 2:0 pobijedila Valenciju, dok je Benfica sa 2:1 na Luzu bila bolja od Juventusa.

Nogometaši Seville na Ramón Sánchez Pizjuánu sa 2:0 su pobijedili Valenciju u prvoj utakmici polufinala Europske lige, a jedan najboljih u slavlju momčadi Unaija Emeryja bio je Ivan Rakitić.

Iako su 'šišmiši' bili bolji u prvih pola sata, prva je do gola stigla Sevilla. U 33. minuti Raketa je fantastično izveo slobodan udarac nakon kojeg je M'bia iz blizine pogodio za 1:0.

Samo tri minute kasnije Sevilla je već vodila 2:0. Bila je to sjajna akcija domaće momčadi u kojoj je Bacca odigrao dupli pas s Vitolom, a onda izašao oči u oči s golmanom Valencije te snažnim udarcem zabio za 2:0.

U nastavku utakmice gledali smo puno agresivniju Valenciju, a veliku priliku za smanjenje vodstva imali su u 88. minuti, međutim tada je udarac Vargasa zaustavila greda.

Benfici minimalna prednost

U drugoj polufinalnoj utakmici Benfica je na Luzu pobijedila Juventus sa 2:1, a domaćini su 'staroj dami' zabili nakon samo tri minute igre, kada je glavom za 1:0 zabio Garay.

Na novi gol čekalo se do 73. minute kada je za 1:1 pogodio Tevez. Ipak, Benfica je na kraju uspjela zabiti za minimalnu pobjedu i kakvu takvu prednost uoči uzvrata u Torinu. Za 2:1 je zabio Lima.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Uzvratne utakmice su na rasporedu sljedeći četvrtak.

>> Rakitić i Sevilla ove se godine nisu dobro proveli protiv Valencije

Komentara 5

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
22:58 24.04.2014.

Bilo bi interesantno saznati koje je budala na HTV-u odabrala prenositi Benficu-Juventus gledao sam paralelno obe utakmice i moram reći da je ova u Sevilli bila pet klasa bolja!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
07:02 25.04.2014.

HRT-u treba zabraniti rad. Da si čovjek nemre pogledat niti jednu tekmu npr. final four u Beogradu di Cibona gazi Zvezdu, di dinamo trpa četri komada Rijeci u 20 minuta niš kaj valja ne prenose, ali kad je sinhronizirano plivanje u pitanju tu su prvi ( bez uvrijede sinh. plivanju), a i T-Com-u nemre imat takav monopolistički ugovor s arena sportom, tu bi trebalo malo poslat inspekciju. Sve u svemu vratite nam pravi sport na HRT ili zaboravite na 80 kn pa vi prenosite turske i meksičke serije.

Avatar Futuregzaktni
Futuregzaktni
07:38 25.04.2014.

U prvim utakmica polufinala Europske lige Sevilla je sa 2:0 pobijedila Valenciju, dok je Benfica sa 2:1 na Luzu bila bolja od Benfice. Do jaja je vijest da je Benfica bila bolja od Benfice.... dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije