Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH IZBORNIK

Prosinečki komentirao Hrvatsku i Srbiju, evo kome daje više šansi na SP-u

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
14.06.2018.
u 09:53

- U reprezentaciji Hrvatske su igrači koji igraju u najboljim klubovima na svijetu. Sazreli su kao igrači i u Hrvatskoj se puno očekuje od njih. Mislim da će proći grupnu fazu, a poslije toga u nokaut fazi je sve moguće.

Izbornik BiH reprezentacije i nekadašnji hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki smatra da Argentina, protivnik Hrvatske u skupini na SP-u u Rusiji, nije kandidat za osvajanje naslova.

- Svjetski prvak će biti između tri ili četiri reprezentacije. Prvi favorit mi je Brazil, Nijemci su uvijek tu, zatim slijede Francuzi i Španjolci. Iako mnogi spominju Argentinu među favoritima, po mom mišljenju oni to nisu - rekao je Prosinečki za Klix.ba.

Robert Prosinečki
1/20

Prosinečki od Hrvatske ima velika očekivanja.

- U reprezentaciji Hrvatske su igrači koji igraju u najboljim klubovima na svijetu. Sazreli su kao igrači i u Hrvatskoj se puno očekuje od njih. Mislim da će proći grupnu fazu, a poslije toga u nokaut fazi je sve moguće. Ovisi i o tome koji će završiti u grupnoj fazi. Ako Hrvatska bude prva u grupi, onda mogu jako daleko dogurati - rekao je Prosinečki.

Dotaknuo se i reprezentacije Srbije koja je u skupini s Brazilom, Švicarskom i Kostarikom.

- Po mom mišljenju, nažalost, imaju puno težu grupu od Hrvatske. Tu je Brazil favorit, ne samo grupe, već i samog prvenstva. Zatim su tu Švicarci koji su godinama u samom vrhu svjetskog i europskog nogometa i koji imaju odličnu reprezentaciju. Potom imamo Kostariku koja je uvijek nezgodna. Pred Srbijom je težak posao, ali šanse uvijek postoje - rekao je Prosinečki.

Komentara 19

Avatar babas
babas
11:30 14.06.2018.

Realno,čak nas je malo precijenio. Jako teško mi možemo do prvog mjesta u grupi,a kao drugoplasirani ćemo vjerojatno na Francuze i tu nam je kraj. Za Srbiju je dobro ,jako teška grupa,ali šanse postoje.

Avatar Oneill
Oneill
10:17 14.06.2018.

Sa tim igračima koji igraju u najvećim klubovima kako smo se k kvalificirali tako ćemo i proći.

Avatar Made in Germany
Made in Germany
21:48 14.06.2018.

Veli Prosinecki da je skupina gdje je Brazil jaca?! Pa da vidimo... Argentina ima sveukupno vise trofeja od Brazila i bila je na proslom svijetskom prvenstvu usred Brazilu u finalu i to protiv Njemacke. Dakle, u najmanju ruku izjednaceno. Da krenemo dalje. Island i Svicarska su tu negdje. Hrvatska je kvalitetnija od istocnih susjeda kao i Nigerija od Costa Rice. Ostaje da je grupa sa Argentinom, Hrvatskom, Islandom i Nigerijom teza. Sasvim suprotno tome sto BIH izbornik tumaci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije