Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI MOGUĆE?

Ove izjave Slavena Bilića razočarat će navijače hrvatske reprezentacije

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
14.06.2018.
u 09:29

– Prvo biram Brazil jer imaju igrače poput Neymara, Coutinha i Jesusa koji znaju pobjeđivati. Da, znam da južnoameričke momčadi ne osvajaju prvenstva u Europi, ali Brazil je to 1958. napravio u Švedskoj, pa zašto to ne bi ponovio?

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić smatra da je Brazil favorit za osvajanje Svjetskog nogometnog prvenstva koje počinje danas u Rusiji.

– Prvo biram Brazil jer imaju igrače poput Neymara, Coutinha i Jesusa koji znaju pobjeđivati. Da, znam da južnoameričke momčadi ne osvajaju prvenstva u Europi, ali Brazil je to 1958. napravio u Švedskoj pa zašto to ne bi ponovio? Treba naglasiti da tradicija nije na strani Južnoamerikanaca, ali Brazilu dajem velike šanse – napisao je Bilić u tekstu za Evening Standard.

Slaven Bilić
1/20

Bilić je kao drugog favorita izdvojio Španjolsku, dok je na treće mjesto stavio Francusku, a na četvrto Njemačku.

– Morate uvijek poštivati njemačku stabilnost, mentalitet i činjenicu da na turnirima igraju sve bolje, ali me brine to što su postali monotoni. Čini mi se da nemaju energiju – smatra Bilić.

 Hrvatsku nije spomenuo, što znači da ne vjeruje da vatreni mogu napraviti podvig u Rusiji.

Komentara 42

Avatar dado26
dado26
12:51 14.06.2018.

Samo tako nastavite kao Index. Članak je manipulativan i implicira Biliću nešto što nije ni rekao! Makar služite da se momci zainate ako ništa drugo.

ZA
zanaše1
09:44 14.06.2018.

Kaj na ovo treba kakav komentar?Zavidni laža trener,bez trofeja igdje,samo otkazi nakon jedne sezone.

DU
Deleted user
09:49 14.06.2018.

Bolje je da nismo favoriti,pa napravimo što bolji rezultat. Sjećam se rukometa, prvo smo izgubili od Argentine,a poslij smo postali prvaci svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije