Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENO

Procurilo: Supruga i djeca nisu ti koji imaju pravo na Schumijeve milijune

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.04.2018.
u 17:13

Kako su Corinna i Rolf u jako dobrim odnosima nikakvih problema zasad nema, pa Schumijeva supruga te djeca Gina Maria i Mick imaju pristup svemu.

Michael Schumacher već je više od četiri godine u komi nakon što je nastradao na skijanju.

I dok javnosti nisu poznati detalji o njegovom stanju, otkriveno je tko ima pravo na njegove milijune.

Njegovim milijunima raspolaže njegov otac Rolf (72), kojem je Michael punomoć dao još 1992. godine, piše Bunte.de.

Schumacherova žena Corinna je 7. travnju 2014. je zatražila pravo da obavlja sve poslove supruga jer on više nije bio sposoban za to. To joj je odobreno, no za sve veće novčane transakcije mora tražiti dopuštenje od švicarskih vlasti, kao i Michaelova oca.

Kako su Corinna i Rolf u jako dobrim odnosima nikakvih problema zasad nema, pa Schumijeva supruga te djeca Gina Maria i Mick imaju pristup svemu.

Komentara 8

IP
ispeci.pa.reci
18:07 26.04.2018.

ček malo prije par mjeseci ste pisali kako mu je liječenje jako skupo čak razmišljaju prodavati pehare te nas zasuli ciframa da boli glava a sad ima milijune. mislim ko tu koga.

ST
Stipan
18:17 26.04.2018.

Najvažnije je zdravlje i za to bi čovjek dao sve što ima , i zadnji cent. Međutim balkanskim novinama su važni milijuni.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
18:01 26.04.2018.

kaj nemate pametnijeg posla lesinari?? pustite ljude na miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije