Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Portugala

Pogledajte što je učinio Ronaldo dok su suigrači slavili. Bjelica: Ego mu je prejak

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Portugal v Switzerland
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/10
07.12.2022.
u 00:02

Ronaldo je u igru ušao u 74. minuti, uz ovacije s tribina jer ga je većim dijelom drugog poluvremena prizivala većina portugalskih navijača. No, po svršetku susreta nije se pridružio slavlju momčadi već je sam napustio igralište, a kamere su zabilježile taj trenutak.

Nogometaši Portugala posljednji su sudionici četvrtfinala ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, oni su u osmini finala na stadionu Lusail svladali Švicarsku sa 6-1 (2-0). Trostruki strijelac za Portugal bio je Goncalo Ramos (17, 51, 67), a po jedan gol su dodali Pepe (39), Raphael Guerreiro (55) i Rafael Leao (90+2), dok je jedini pogodak za Švicarsku postigao Manuel Akanji (58).

Junak portugalske pobjede bio je iznenađujući prvi izbor Fernanda Santosa u vrhu napada Goncalo Ramos. Igrač koji je u prve tri utakmice ukupno dobio 12 minuta krenuo je od starta i ukazano povjerenje uzvratio s tri gola čime je postao prvi autor "hat tricka" na ovogodišnjem SP. Ramos je u napadu zaigrao ispred Cristiana Ronalda, najboljeg strijelca u povijesti portugalske reprezentacije.

Video - U studiju Večernjeg otkrivena životna priča Dominika Livakovića, otkrio ga je čovjek koji nije dočekao njegovu najveću noć: 'Mali buš videl, taj bu jednog dana svjetska klasa'

 

Ronaldo je u igru ušao u 74. minuti, uz ovacije s tribina jer ga je većim dijelom drugog poluvremena prizivala većina portugalskih navijača. No, po svršetku susreta nije se pridružio slavlju momčadi već je sam napustio igralište, a kamere su zabilježile taj trenutak.

Nenad Bjelica nije imao pohvalne riječi za Ronalda nakon utakmice u HRT-ovom studiju.

- Svi su igrači Portugala išli prema navijačima, a Ronaldo odlazi u svlačionicu. To nije lijepo. Svaka čast Ronaldu na svemu što je postigao i što će postići, ali ne mogu vjerovati da mu je ego tako jak da u ovakvoj jednoj utakmici, koja je promovirala jednog mladog napadača, prošli su u četvrtfinale, šest golova su zabili, se on tako ponaša - rekao je Bjelica u emisiji Qatara.

- Netko će to primijetiti. On je pozdravio publiku kratko i otišao, njegov izraz lica ne odaje baš sreću. Uvijek gledam tko pozdravlja publiku i trenere, siguran sam da će Ramos igrati sljedeću utakmicu.

Portugal će u četvrtfinalu u subotu igrati protiv Maroka koji je ranije u utorak boljim izvođenjem 11-eraca sa 3-0 svladao Španjolsku.

Komentara 8

DZ
Dinamo_Zg
00:37 07.12.2022.

Takve likove je najbolje odmah udaljit iz ekipe kad udju u takvu fazu ponasanja. Vise problema moze donijeti ekipi, nego sto moze pomoci.

VI
vidum
06:29 07.12.2022.

Nisam znao što se dogodilo , jer sam zaspao. Tek sam kasnije na vijestima vidio da nije slavio s ekipom. Pomislio sam da nije ni ulazio u igru. Sad sam saznao da ipak jest. Dakle, dobio je priliku da upiše nastup, i dvadesetak minuta da se rastrči, i odmoran dočeka utakmicu sa Marokom. Možda je iz rezultata i predstave igrača koji ga je zamijenio, zaključio da je postao prošlost.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:44 07.12.2022.

Pustite čovjeka na miru. Niti postavlja izbornika, niti bira igrače kao Messi. Pozdravio je navijače i otišao. Protiv Maroka će ga moliti da igra jer neće imati tko zabiti gol. Švicarska je sinoć bila Švicarski sir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije