Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETKOVIĆEV GOL

VIDEO Fifa se prisjetila našeg povratka protiv Brazila: Objavili su jednu rečenicu

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/7
10.01.2023.
u 08:23

Napadač Dinama pogodak je postigao u 117. minuti i tako poništio Neymarov iz 105., kada su Južnoamerikanci već počeli slavili ulazak u polufinale. Navijači su ostavljali pozitivne komentare te pokazali koliko su i danas oduševljeni velikim povratkom Hrvatske.

Hrvatska nogometna reprezentacija bila je na korak udaljena od novog finala Svjetskog prvenstva. Vatreni su skupinu u Kataru prošli kao drugoplasirani, da bi u osmini finala slavili nad Japanom nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Nakon što su na isti način pobijedili Brazil, prvog favorita turnira, pucali su od samopouzdanja, ali Argentina je bila bolja u polufinalu. A pobjeda nad Seleçãom, uz Maroko, ostala najsvjetlija točka našeg nastupa na prvom zimskom Mundijalu. 

>> Španjolci otkrili što će raditi Modrić nakon završetka karijere: Hrvat ima velike planove s Realom

Službeni profil Fifa Svjetskog prvenstva na Twitteru se sada prisjetio kako smo se zapravo vratili u dvoboj protiv Brazilaca i kasnije ih bacili u očaj udarcima s bijele točke. Vlašić je dao loptu za Oršića na lijevoj strani, novi igrač Southamptona krenuo naprijed pa u kaznenom prostoru pasom pronašao Brunu Petkovića, koji pogađa u lijevi kut Alissonova gola. 

Pogodak je postigao u 117. minuti i tako poništio Neymarov iz 105., kada su Južnoamerikanci već počeli slavili ulazak u polufinale. Fifa je uz video objavila jednu rečenicu. 

- Još nisu bili gotovi - napisali su. 

Navijači su ostavljali pozitivne komentare te pokazali koliko su i danas oduševljeni velikim povratkom Hrvatske.

- Doslovno bih ovo mogla gledati satima - napisala je jedna korisnica Twittera.

- Zauvijek ću se sjećati ovog gola - dodao je netko drugi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije