Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet problemi

Srbi pišu o novoj aferi reprezentacije u Kataru: Nogometaš redovito slao poruke poznatoj Hrvatici

Lara Tomasović Instagram
22.02.2023.
u 19:02

Lara Tomasović priznala je kako joj se javljao srpski reprezentativac za vrijeme prošlog svjetskog prvenstva

Priča o svjetskom prvenstvu u Kataru se nastavlja. Stvari izvan terena polako isplivaju na površinu, a jedna od njih tiče se srpskih nogometaša, pišu tamošnji mediji. Lara Tomasović (20), poznati fitness model i influencerica iz Hrvatske, bila je gošća Danila Badnjara, poznatijeg kao Čoda. Tom prilikom pitao ju je jesu li hrvatski ili srpski nogometaši flertovali s njom tijekom svjetskog prvenstva u Kataru.

- Pa... Pisao mi je jedan nogometaš iz Srbije - rekla je Lara i pokazala poruke svom voditelju live programa na YouTubeu.

On se začudio i rekao 'pa on ti stvarno piše'. Na što mu je Lara odgovorila da joj šalje poruke 'svako malo, malo'.

Danilo je tada u šali rekao 'Znači Vlahović', no Lara je odgovorila da ne želi javno objaviti o kojem je nogometašu riječ. Inače, napadača Juventusa Dušana Vlahovića povezuju s talijanskom misicom Carolinom Stramare, tako da je na pomolu nova afera u redovima orlova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @laratomasovicc

Za vrijeme katarskog Mundijala bilo je vrlo nemirno u svlačionici Srbije zbog navodne seks afere. Izvori su govorili da se u središtu cirkusa našao upravo Vlahović koji je navodno spavao sa ženom vratara Predraga Rajkovića koji trenutno brani za španjolsku Mallorcu. 

Komentara 3

Avatar IliHrvatskaIliNišta
IliHrvatskaIliNišta
21:46 22.02.2023.

Qurue ne poznaju granice

BE
Berri
19:38 22.02.2023.

Inače je poznato da Hrvatice rado idu u Beograd po porciju. I ova ljepotica, vjerojatno iz tog razloga, nije blokirala kontakt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije