Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAROBNI TRENUCI

VIDEO Fifa objavila jednu od najvećih pobjeda Hrvatske u povijesti: 'Navijači to neće zaboraviti'

KATAR 2022: Hrvatski igrači slavili svatko na svoj način
Igor Kralj/PIXSELL
06.01.2023.
u 16:42

SP je završilo prije tri tjedna, no emocije kod navijača se sigurno još nisu sasvim slegnule

Hrvatska je opet odigrala jedno svjetsko prvenstvo za pamćenje, naši nogometaši osvojili su brončanu medalju u Kataru pobjedom protiv Maroka, ali kroz cijeli turnir donijeli su nam pregršt nezaboravnih trenutaka. Jedna od nezaboravnih utakmica u našoj povijesti je svakako izbacivanje Brazila iz četvrtfinala nakon raspucavanja jedanaesteraca. Službena stranica Fife se prijestila upravo tih scena koje su bacale Lijepu našu u trans. 

Marketinška služba Fife objavila je video dva nerealizirana brazilska penala te veliko slavlje hrvatskih igrača, a uz video materijal su napisali su: 

- Kraj vrlo dramatične utakmice. Hrvatski navijači nikad neće zaboraviti ovaj trenutak.

 

 

Podsjetimo, vatreni su kasnije ispali od svjetskih prvaka Argentinaca u polufinalu, no dobili smo Maroko u regularnom dijelu rezultatom 2:1. 

Komentara 1

TE
Teig1
21:27 06.01.2023.

Dobro su nas oštetili poklonom jedanaeserca Mesiju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije