Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolan poraz

FOTO Brazilci poludjeli na Fifu i HNS zbog jedne objave: Masovno vrijeđaju na društvenim mrežama

FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Lee Smith/REUTERS
06.01.2023.
u 21:21

Brazilci su prvi poveli preko Neymara u produžecima, no Petković je dao nad vatrenima u prolazak, da bi na kraju Livaković i promašaj Marquinhosa odveli Hrvatsku u zonu medalja

Brazilci se još uvijek nisu pomirili s porazom od Hrvatske u četvrtfinalu svjetskog prvenstva u Kataru nakon izvođenja kaznenih udaraca. Carioce su imale velike očekivanja od svjetske smotre, bili su postavljeni za prve favorite turnira, ali snovi su im se ugasili već na drugoj stepenici u nokaut fazi. 

'Sol na ranu' im je dodatno natrljala Fifa jer se prisjetila trenutaka koje će pamtiti svi hrvatski, ali i brazilski navijači koji su još uvijek istraumatizirani. 

Fifa je videom navukla bijes brazilskih navijača, masovno na Twitteru označavaju profil svjetske nogometne federacije i HNS-a te komentiraju da se objava treba ukloniti uz psovke 'k*rvini sinovi'. 

Foto: FIFA

Komentara 9

DU
Deleted user
21:40 06.01.2023.

Pušite ga, brazilci...

PR
prajdali100
22:00 06.01.2023.

Super,samo neka lude ! Rano su počeli sa " plesom"i ponižavanjem protivnika.Gadno su tresnuli na zemlju.

DU
Deleted user
21:52 06.01.2023.

Nemate vi mjere u laganju, prtljanju, podmetanju. Baš ko da ste pravi ..... Fuj. Samo me zanima do kada će vam biti dozvoljeno ovo što radite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije