Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadnja loža desne noge

Pantelić zbog ozljede propušta početak polusezone

Marko Pantelić
Reuters
10.01.2010.
u 12:27

Srpski nogometaš Ajaxa Marko Pantelić (31) ozlijedio je zadnju ložu desne noge na pripremnoj utakmici uoči početka drugog dijela sezone, a težina ozljede zasad nije poznata.

De Telegraaf piše kako je Pantelić ozljedu zadobio u subotu navečer tijekom susreta između Ajaxove udarne momčadi i njihovih amatera, te je bio prisiljen napustiti travnjak prije vremena.

Ajaxova prva momčad slavila je s visokih 7:0, Pantelić je zabio jedan gol, a sada bi mogao propustiti početak proljetnog dijela nizozemskog prvenstva.

- Stvari trenutno ne izgledaju dobro. Bojim se kako ćemo se neko vrijeme morati snaći bez Marka – rekao je Jol, čija momčad prvu utakmicu nakon zimske stanke igra 17. siječnja na gostovanju kod NAC Brede u sklopu 19. kola Eredvisije.

Pantelić je u trenutno trećeplasiranu momčad nizozemskog prvenstva stigao iz Herthe prošlog ljeta, a dosad je u 11 prvenstvenih utakmica zabio šest golova.

 

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kajinx
20:23 10.01.2010.

U, jebote, kao važna vijest !

MA
matina
21:55 10.01.2010.

nek se napusi kurca cedo

DH
dalibor.hren
15:10 10.01.2010.

Baš mi je žao. Jedna meta na mundijalu manje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije