Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danska sve bolja

Mikkel Hansen: Island je opasan, ali jaki smo!

Mikkel Hansen
Goran Stanzl/PIXSELL
25.01.2015.
u 21:18

- Neprihvatljivo je da nismo osvojili prvo mjesto u skupini, ali to je bilo nemoguće nakon remija protiv Njemačke - rekao je Hansen.

Danska je uoči Svjetskog prvenstva planirala biti broj jedan u svojoj skupini, no remiji s Argentinom i Njemačkom bacili su ih na drugo mjesto.

– Neprihvatljivo je da nismo osvojili prvo mjesto u skupini, ali to je bilo nemoguće nakon remija protiv Njemačke. Poslije toga smo odigrali vrlo dobro. Funkcioniramo i u obrani i u napadu, i to je dokaz da imamo dobru reprezentaciju. Ovo prvenstvo pokazalo je, ako niste sto posto spremni, na parketu ćete imati problema bez obzira na to protiv koga igrate. Zato Island moramo shvatiti jako ozbiljno – rekao je 27-godišnji Mikkel Hansen, najbolji igrač Danske.

>> Island oteo bod Francuzima, Nijemci i Danci podijelili bodove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije