Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATIMA OBA NASLOVA

Mesaroš osvojio i Zlatibor, sve bliži svjetskom rekordu

kristijan mesaroš
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
12.09.2016.
u 07:00

Rekord drži Alžirac Quahab koji je u karijeri osvojio 27 takvih turnira. Kiki dijeli sedmo mjesto s 23.

Kristijan Mesaroš, 28-godišnji tenisač iz Slavonskoga Broda, nastavio je s dominacijom na razini ITF Futuresa. Kiki je na jednom takvom turniru na Zlatiboru u Srbiji u finalu pobijedio Crnogorca Ljubomira Čelebića sa 6:4, 1:0 (predaja) i tako osvojio šesti naslov ove godine, 23. u karijeri. I u paru su pobijedili Hrvati: Domagoj Bilješko i Borna Gojo.

Kako je krenuo, Mesaroš bi mogao srušiti svjetski rekord u broju osvojenih Futuresa. Njega drži Alžirac Quahab koji je u karijeri osvojio 27 takvih turnira. Kiki dijeli sedmo mjesto s 23. 

>> Francuzi u Zadar stižu bez Tsonge, Krajan se nada podršci publike

Komentara 1

CU
cungalunga
11:37 12.09.2016.

Ajmo Meski lave!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije