Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Maestralni Čilić i Dodig 'pomeli' najbolji par u povijesti tenisa i ostavili Hrvatsku u igri

Ivan Dodig i Marin Čilić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.07.2016.
u 01:35

U nedjelju će prvi na teren u 21 sat izaći Čilić i Isner, proitiv kojeg hrvatski tenisač vodi 5:0 u međusobnim dvobojima. Ako Čilić slavi i ovoga puta, o svemu će odlučivati Ćorić i Sock.

Hrvatska teniska reprezentacija ostala je u igri za polufinale Davisova kupa! Nakon što su prvog dana nadmetanja sa SAD-om i Čilić i Ćorić pomalo neočekivano upisali poraze, drugog su dana Čilić i Dodig pobijedili najbolji par u povijesti ovog sporta, braću Bryan, sa 6:2, 2:6, 6:2 i 6:4 te ukupni rezultat smanjili na 1:2.

Bio je to meč za istinske ljubitelje tenisa koji su mogli uživati u prelijepim potezima i vrhunskoj partiji oba para, a naši su tenisači dokazali da su najbolji kad su ih već gotovo svi otpisali. Iako je po najavama s Dodigom trebao zaigrati Draganja, nakon neuspješnog prvog dana izbornik Krajan odlučio je u vatru gurnuti najjače snage i na kraju se isplatilo. Dodig, koji je specijalist za parove, odigrao je vrhunski, ali nije zaostajao ni Čilić pa je čak i poznati sportski komentator Mićo Dušanović, koji dugi niz godina prati tenis, izjavio da je to vjerojatno najbolji meč kojeg je neki hrvatski par odigrao.

U nedjelju nas očekuje još jedan uzbudljiv dan, a sad je sve otvoreno. Prvi će na teren u 21 sat izaći Čilić i Isner, protiv kojeg hrvatski tenisač vodi 5:0 u međusobnim dvobojima. Ako Čilić slavi i ovoga puta, o svemu će najvjerojatnije odlučivati Ćorić i Sock.

Komentara 21

KE
kenjalo
02:18 17.07.2016.

eto I hercegovci napravise nesto za Hrvatsku.

DU
Deleted user
16:22 17.07.2016.

Marin ima sansu, a ti Borna, pokazi Socku tvoj selfi sa tvojom curom(dekolte), mozda mu se zavrti u glavi...

GV
golub Vaso
05:11 17.07.2016.

šta to radiš kume

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije