Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČIVAO U MIRU

Legendarni hrvatski vratar iznenada preminuo u 48. godini života

Sanjin Strukić/Pixsell
01.07.2022.
u 14:31

Za hrvatsku reprezentaciju je nastupio 17 puta od 1995. do 1998. te 2007. Mali nogomet igrao je za Nacional, Glama Brijeg, Uspinjaču i Veronu, a imao je i solidnu karijeru u velikom nogometu, gdje je nastupao za Dinamo, Bjelovar, Trešnjevku te austrijski Sturm iz Graza

Legendarni hrvatski malonogometni golman i bivši reprezentativac u futsalu Mario Švigir iznenada je preminuo u 48. godini života.

Švigir je nevjerojatnih šest puta osvajao najprestižniji hrvatski malonogometni turnir Kutiju šibica u Zagrebu, a među tih šest naslova triput je proglašen najboljim vratarom natjecanja. Redovito je osvajao i druge malonogometne turnire.

Za hrvatsku reprezentaciju je nastupio 17 puta od 1995. do 1998. te 2007. Mali nogomet igrao je za Nacional, Glama Brijeg, Uspinjaču i Veronu, a imao je i solidnu karijeru u velikom nogometu, gdje je nastupao za Dinamo, Bjelovar, Trešnjevku te austrijski Sturm iz Graza.

Trenerskom poslu posvetio se od 2010. godine, a najrecentnije je imao angažmane u NK Zelini i malonogometnoj momčadi Bana Jelačića iz Banova.

Komentara 5

DU
Deleted user
14:53 01.07.2022.

Odličan vratar.

MA
MALTEZ
15:40 01.07.2022.

Obavijest antivakserskog ravnozemaljskog stožera . Obavještava se svekoliko pučanstvo da za svakoga tko umre od danas pa do kraja ove civilizacije . njegova smrt je posljedica primljenog cjepiva protiv corone. Tako nam zemaljske ploče i chemtrailsa.

TI
tihomirka
08:37 02.07.2022.

nemate pojma od čega je umro, nema blage veze sa cjepivom, bitno da nešto pišete u ubijate vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije