Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TKO PRVI DJEVOJCI'

Vijesti za navijače 'vatrenih': Poznato kad počinje nova prodaja ulaznica za Katar

Hrvatska navijači
Igor Kralj/Pixsell
30.06.2022.
u 19:45

– U slučaju velike potražnje uspostavit će se sustav liste čekanja – navodi krovna nogometna organizacija koja je i priopćila da je već prodano 1,8 milijuna ulaznica za ovaj SP

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru na rasporedu je od 21. studenog do 18. prosinca ove godine, a Fifa je objavila da se 5. srpnja otvara nova faza prodaje ulaznica.

Ova prodaja, koja će početi u 11 sati na web-stranici Fife, a završit će 16. kolovoza u isto vrijeme, bit će organizirana po principu "tko prvi", a ne više po modelu ždrijeba koji je korišten u prve dvije faze.

Ulaznice će se nuditi u četiri cjenovne kategorije, četvrta je rezervirana za "stanovnike Katara", a svaki kupac moći će nabaviti najviše šest ulaznica po utakmici, 60 za cijelo natjecanje.

– U slučaju velike potražnje uspostavit će se sustav liste čekanja – navodi krovna nogometna organizacija koja je i priopćila da je već prodano 1,8 milijuna ulaznica za ovaj SP.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije