Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETA ZAVRŠNICA

Kovač izgubio živce: Pogledajte kako se naguravao s velikim prijateljem

Kovač
Foto: Printscreen Dailymotion
20.05.2018.
u 16:41

Bavarci su tražili jedanaesterac nakon prekršaja nad Martinezom, a sudac uz pomoć VAR-a odlučio da nema kaznenog udarca.

Niko Kovač u svojoj je posljednjoj utakmici na klupi Eintrachta ostvario najveći trenerski uspjeh u karijeri. Jučer je u Berlinu s 3:1 slavio protiv Bayerna i osvojio njemački kup.

Bio je to odličan susret u kojem je Bayern u sudačkoj nadoknadi kod rezultata 2:1 lovio gol koji bi ga ostavio u igri, a Eintracht se branio. Bavarci su tražili jedanaesterac nakon prekršaja nad Martinezom, a sudac uz pomoć VAR-a odlučio da nema kaznenog udarca.

To je razljutilo sportskog direktora Bayerna Hasana Salihamidžića koji je pokušao razgovarati s četvrtim sucem, no u sve se uključio Kovač i došlo je do kraćeg naguravanja.

Inače, Kovač i Salihamidžić su veliki prijatelji. Igrali su zajedno u Bayernu, a Braco je imao veliku ulogu kod izbora bivšeg hrvatskog izbornika za novog trenera Bavaraca. Odmah nakon utakmice strasti su se smirile, a Salihamidžić je rekao da to nije ništa ozbiljno i da su takve stvari u nogometu uobičajene.

Kovač
1/10
Ključne riječi

Komentara 9

AM
AMD------------------------
18:56 20.05.2018.

od kuda vam to ? pisete lazi !

VE
velist
17:31 20.05.2018.

Ako je netko izgubio živce, onda je to Salihamidžić. Što se tiče naguravanja, prema naslovu, ja mislio da su se potukli, kado ono od naguravanja niti 'n'. Niste trebali objaviti snimku, jer bi netko mogao i povjerovati u to što ste napisali, ovako se čudim sam sebi što sam uopće pomislio da tekst odgovara stvarnosti.

SM
san.martino
18:00 20.05.2018.

I najveca prijateljstva pucaju kad su interesi u pitanju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije