Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mokra presica

Pogledajte kako su Rebić i društvo iznenadili Niku Kovača

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
20.05.2018.
u 09:55

Igrači predvođeni Rebićem i Boatengom uletjeli u dvoranu te pivom okupali svog trenera

Niko Kovač posljednji je put vodio Eintracht u finalu njemačkog kupa protiv Bayerna, a pobjeda protiv bavarskog giganta (3:1) mu je najveći trenerski uspjeh u karijeri.

 

Hrvatski trener koji za desetak dana preuzima Bayern nije mogao svladati emocije, a u jednom je trenutku čak i zaplakao.

Niko Kovač
1/10

Na konferenciji za medije također je bilo vrlo uzbudljivo, a pogotovo u trenutku kada su igrači predvođeni Rebićem i Boatengom uletjeli u dvoranu te pivom okupali svog trenera.

- Nogomet stvara prekrasne priče. Sretan sam zbog kluba, navijača i momčadi. Stajali smo ovdje prije utakmice i pričali o tome kako, kada smo ujedinjeni, možemo napraviti sve - u sportu i u društvu. To je ono što se dogodilo i ovoj momčadi koja je uvijek silno vrijedno radila za uspjeh - rekao je Niko Kovač.

Niko Kovač
1/17

 

 

Komentara 4

PU
Pukovnik
10:11 20.05.2018.

Kako to da se Niko Kovač ubraja u najtraženije trenere sadašnjice?! HNS nije valjao “on ne zna i ne kuži mentalitet” ... Ne, nije istina on ne “kuži” i ne prihvaća kriminal, prljave dogovore oko sastava repke (istrčavanje Mamićevih pulena) i pljačku sredstava nogometnog saveza. Ah da, i ne dozvoljava cajke i pijanstva.

AM
AMD------------------------
12:05 20.05.2018.

u hrvatskoj je sve mjerodavno kao i hns-pohlepom pretvaraju majcino mlijeko u zuc. gori ste od svih seseljovaca zajedno ili isto zlo po hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije