Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI KOŠARKAŠ

Kobe Bryant zarađuje i nakon smrti: Jedna odluka donijet će njegovoj obitelji 400 milijuna dolara

Lakers Kobe Bryant Killed in Helicopter Crash
Foto: CHRISTINE CHEW
1/5
02.11.2021.
u 21:02

"Da to nije bila vizija i vjerovanje Kobeja Bryanta, Bodyarmour ne bi mogao biti ovoliko uspješan", rekao je osnivač tvrtke, Mike Repole. "Ne mogu biti uzbuđeniji što postajemo dijelom Coca-Cola obitelji”

Prije gotovo dvije godine, 26. siječnja 2020., pilot Ara Zobayan odlučio je poletjeti helikopterom unatoč gustoj magli, što je bila kobna odluka za putnike. Zabio se u planinu, a u nesreći život je izgubio legendarni NBA košarkaš Kobe Bryant (41) i njegova kći Gianna (13).

Foto: Reuters/PA/PIXSELL

U dogovoru prema kojemu Coca-Cola kupuje potpuno BodyArmor, sportsko piće, Kobe Bryant će zaraditi oko 400 milijuna dolara. Točnije, zaradit će to njegova obitelj. Kobe je iza sebe ostavio suprugu Vannesu (39) i još tri kćeri: Nataliju (18), Capri (2) i Bianku (4). 

Coca-Cola je objavila kako su kupili kompaniju za 5.6 milijardi dolara.

"Da to nije bila vizija i vjerovanje Kobeja Bryanta, BodyArmor ne bi mogao biti ovoliko uspješan", rekao je osnivač tvrtke, Mike Repole. "Ne mogu biti uzbuđeniji što postajemo dijelom Coca-Cola obitelji.”

Cola je kupila 15 posto firme još 2018., a potom još 15%, a planira ostalih 70 kupiti od grupe osnivača i investitora koji uključuju i profesionalne sportaše kao što su Bryant, Mike Trout i James Harden. Kobe je uložio šest milijuna dolara, a direktorsku poziciju u spomenutoj tvrtki preuzela je njegova supruga Vanessa nakon njegove tragične smrti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije