Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u čast modriću

HNS žestoko provocira bogate šeike: "Ostali ste bez trofeja, a trošite milijarde"

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Manchester City
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/3
29.05.2022.
u 22:03

U komentarima ispod objava nema "zle krvi", velika većina je ove šale doživjela na pozitivan način jer uistinu i jesu pozitivne. Ali, u njima ima i više od pola istine s obzirom da oba kluba jesu potrošila milijarde i nisu osvojila Ligu prvaka.

Hrvatski nogometni savez na društvenim mrežama izaziva potpuno "ludilo" objavama jer kroz uspjeh madridskog Reala i Luke Modrića u Ligi prvaka, provocira gigante kao Manchester City i Paris Saint Germain.

Naime, nakon što je ranije tijekom dana zapaženo prošla zafrkancija u kojoj se objašnjava da je "tajna uspjeha" za naslov u elitnom nogometnom natjecanju imati hrvatskog nogometaša u momčadi, nešto kasnije stigla je direktna provokacija velikanima spomenutima u uvodu.

Fotografija prikazuje autocestu i automobil na kojem piše "PSG & Manchester City" koji skreće u posljednji trenutak udesno, iako na putokazu piše "trošiti milijarde bez titule u Ligi prvaka", umjesto da nastavi ravno gdje piše "kupiti Hrvata i osvojiti Ligu prvaka".

- Isprike PSG-u i Manchester Cityju, ne možemo si pomoći danas - stoji u objašnjenju objave koju potpisuje HNS.

U komentarima ispod objava nema "zle krvi", velika većina je ove šale doživjela na pozitivan način jer uistinu i jesu pozitivne. Ali, u njima ima i više od pola istine s obzirom da oba kluba jesu potrošila milijarde i nisu osvojila Ligu prvaka.

Naravno, ništa manje nije potrošio ni madridski Real, no deset i više godina neki igrači ne skidaju njegov dres - Modrić, Marcelo, Karim Benzema...

>>> Luka Modrić ekskluzivno za Večernji list iz Pariza

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije