Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK ŠPANJOLSKE

Enrique dobio neugodno pitanje: Nisam znao za to niti me to brine

Španjolska Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
11.09.2018.
u 23:42

- Ono što me najviše dojmilo je stav igrača. No, puno je posla još pred nama, prvo se treba odmoriti, nisam od onih koji pretjeruje u pobjedi ili spušta glavu u porazu

Španjolska je pobijedila Hrvatsku 6:0 te tako nanijela vatrenima najteži poraz u povijesti. Trener furije Luis Enrique nije skrivao oduševljenje.

- Počeli smo neodlučno, oni su imali dvije prilike koje su mogli zabili, no nakon toga sve je bilo na našoj strani, bili smo vrlo učinkoviti - započeo je izbornik furije pa nastavio:

- Ono što me najviše dojmilo je stav igrača. No, puno je posla još pred nama, prvo se treba odmoriti, nisam od onih koji pretjeruje u pobjedi ili spušta glavu u porazu. Tražim ravnotežu.

Španjolska Hrvatska
1/13

U Elcheu su navijači zapjevali Enriqueu.

- Ponosan sam zbog toga, ali igrači su ti koji zaslužuju pjesmu.

Španjolske novinare zanimalo je kako je kao trener Barcelone u prvih 11 stavio šest igrača Reala.

- Nisam znao za to niti me to brine, ovo je španjolska reprezentacija, nije bitno jesu li iz Reala ili Barcelone, ne gledam dres kluba.

>> Pogledajte i što je Modrić rekao nakon utakmice

Komentara 5

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:05 12.09.2018.

Zakaj je to neugodno pitanje????

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
00:00 12.09.2018.

Imamo Hrvatsku i imamo 6. Komada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije