Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŠPANJOLSKA PONIZILA HRVATSKU'

Evo što svjetski mediji pišu o katastrofalnom porazu Hrvatske

Španjolska Hrvatska
Foto: Manuel Lorenzo/UESyndication/PIXSELL
1/9
11.09.2018.
u 23:31

"Španjolska je posramila finalista Svjetskog prvenstva spektakularnim završecima i sa šest golova. Gotovo da su pokušavali reći: trebali smo mi umjesto vas igrati u finalu SP-a protiv Francuske", navodi Daily Mail.

Vijest o porazu Hrvatske od Španjolske (0:6) u Ligi nacija obišla je svijet. O najtežem porazu vatrenih najviše pišu otočki mediji budući da su Englezi s nama u skupini.

"Španjolska je posramila finalista Svjetskog prvenstva spektakularnim završecima i sa šest golova. Gotovo da su pokušavali reći: trebali smo mi umjesto vas igrati u finalu SP-a protiv Francuske", navodi Daily Mail.

"Španjolska je ponizila Hrvatsku", navodi engleski tabloid Mirror.

"Hrvatska je pretrpjela najteži poraz u povijesti u svojoj prvoj natjecateljskoj utakmici samo nekoliko mjeseci nakon što je igrala u finalu Svjetskog prvenstva", navodi se u tekstu.

>>Pogledajte Modrićeve izjave nakon teškog poraza

Novinar španjolske Marce ovako je vidio utakmicu:

"Hrvatska je bila samo sjena momčadi koja je došla do finala Svjetskog prvenstva. Njihov stav najbolje se vidio kada je Ramos nakon udarca iz kuta ostao sasvim sam i glavom Španjolskoj donio vodstvo od 5:0", navodi Marca.

“Golijada Španjolske protiv Hrvatske”, pisalo je u Mundo Deportivu, još jednom popularnom španjolskom portalu.

"Za Hrvatsku ovaj poraz otvara pitanje kako nastaviti dalje nakon izvrsnog nastupa u Rusiji", navodi agencija AFP.

A srbijanski mediji kao da su jedva dočekali ovakav poraz pa su se naslađivali. Više o tome pročitajte OVDJE!

>> Pogledajte zagrijavanje vatrenih uoči utakmice sa Španjolskom

Komentara 106

DJ
Djera
01:23 12.09.2018.

Posle velikog uspeha uvek dodje pad. Djokovic je posle osvajnja Rolangarosa gubio od potpuno nepoznatih tenisera sto su dezurni zlobnici iskoristili za omalovazavanje njegove licnosti. Takodje vidim da i kod vas postoje zlobnici koji jedva cekaju poraz da bi se nasladjivali tudjem neuspehu. Pravi navijaci ostaju uz svoj tim i kada ne tece med i mleko.

MA
maxxxx
00:12 12.09.2018.

Mislim da bi se spanjolci bez razmisljanja mijenjali sa nama za rezultate u zadnja dva mjeseca. Ruzno izgleda, ali manje bitno. Nakon velikog rezultata dolazi pad. Nakon '98 nismo isli na Euro '00. Samo se nadam da to neće naškodititi Luki u izboru, ako je netko od birača bio na vagi, ovo bi moglo pretegnuti na stranu CR.

Avatar Cinco
Cinco
23:59 11.09.2018.

Ma polako...Doći će Euro pa ćemo vidjeti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije