Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA AFERA

VIDEO Đoković o slučaju koji je potresao svijet: Šokiran sam, nadam se da je dobro

Beograd: Novak Đoković dao izjavu medijima
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
17.11.2021.
u 08:51

- Nema se tu puno toga reći, možemo se samo nadati da je dobro jer ovo je užasno. Mogu zamisliti kako se osjeća njezina obitelj dok ne znaju gdje

Novak Đoković komentirao je nestanak kineske tenisačice Shuai Peng. Srpski tenisač i najbolji reket svijeta rekao je kako je tek nedavno doznao za slučaj i da je u potpunom šoku.

– Nemam mnogo informacija o ovom slučaju. Čuo sam za sve to prije tjedan dana i, iskreno, šokantno mi je da je nestala. Pogotovo zato što se radi o osobi koju sam viđao na Touru prošlih godina – rekao je Đoković i dodao:

– Nema se tu mnogo toga reći, možemo se samo nadati se da je dobro jer ovo je užasno. Mogu zamisliti kako se osjeća njezina obitelj koja ne zna gdje je.

Podsjetimo, Peng je optužila za silovanje bivšeg važnog člana kineske Komunističke partije, a ujedno i nekadašnjeg vicepremijera Zhanga Gaolija. Njezina objava na kineskoj društvenoj mreži Weibo nestala je za samo pola sata, a uskoro se izgubio svaki trag i samoj Peng.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije