Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI RODBINA I PRIJATELJI

Doček mladih olimpijaca iz Buenos Airesa

Judo
Foto: Reuters/Pixsell
22.10.2018.
u 00:30

- Osjećam se stvarno presretno s dva odličja oko vrata po povratku s prvim Olimpijskih igara, a uz to, bila sam i nositeljica hrvatske zastave na svečanosti zatvaranja Igara, ne znam što bih  više poželjela - kazala je Puljiz.

U zagrebačkoj Zračnoj luci Franjo Tuđman rodbina i prijatelji priredili su doček mladim hrvatskim olimpijcima i olimpijkama na povratku s Olimpijskih igara mladih u Buenos Airesu.

Najviše cvijeća dobile su srebrne rukometašice na pijesku, ujedno i jedina nam ženska ekipa na OIM-u, a dojam najsretnije osobe ostavila je sjajna judašica Ana Viktorija Puljiz, okićena ekipnim zlatom i pojedinačnom broncom oko vrata. 

- Osjećam se stvarno presretno s dva odličja oko vrata po povratku s prvim Olimpijskih igara, a uz to, bila sam i nositeljica hrvatske zastave na svečanosti zatvaranja Igara, ne znam što bih  više poželjela - kazala je Puljiz.

Srebrna rukometašica na pijesku Mia Bošnjak vratila se ranije u odnosu na suigračice, ali ih je dočekala s kolajnom oko vrata. 

- Zbog školskih i klupskih obveza morala sam se vratiti koji dan prije suigračica i sada sam im na dočeku kako bismo i ovom prilikom bile kompletne, zapravo - ono što smo cijelo vrijeme bile u Buenos Airesu - prava ekipa - kazala je Bošnjak.
 
Najveće mlade uzdanice hrvatskog veslanja, braća Lončarić, bili su i previše samokritični za svoj nastup i ukupno šesto mjesto.  

- Sve je bilo OK do polufinala, u kojem smo napravili pogrešku koja nas je koštala finala i borbe za medalje. 

Osim što je to bila disciplina veslačkog sprinta na 500 m, potpuno nekompatibilna za njihove utrke na 2000 m, veslačice Izabela Krakić i Aria Cvitanović pojasnile su i dodatne probleme s kojim su se suočile: 

- Staza je imala okomite zidove i kako je stalno bilo vjetrovito, valovi su sve nas prilično ljuljali, bilo je čak i prevrtanja, a to za veslanje baš i nisu dobri uvjeti. Naprosto nismo naviknute na to - izjavila je Aria Cvitanović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije