Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI SE VRATILI

Dinamovac poručio: Ono u Švicarskoj nema veze s nogometom

Dinamo
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/9
23.08.2018.
u 15:26

- Zadovoljan sam rezultatom, nadam se prolasku pred punim stadionom. Mislim da ih ne možemo iznenaditi, kao ni oni nas, dobro se poznajemo, a i mislim da će obje momčadi nastupiti u sličnim sastavima - rekao je trener Nenad Bjelica.

Nogometaši Dinama vratili su se danas u Zagreb nakon što su jučer u Bernu protiv Young Boysa odigrali 1:1 u prvoj utakmici posljednje runde kvalifikacija za ulazak u Ligu prvaka.

- Zadovoljan sam rezultatom, nadam se prolasku pred punim stadionom. Mislim da ih ne možemo iznenaditi, kao ni oni nas, dobro se poznajemo, a i mislim da će obje momčadi nastupiti u sličnim sastavima - rekao je trener Nenad Bjelica.

>> Pogledajte izjave dinamovaca nakon povratka u Zagreb

Bjelica je otkrio i da ne misli pojačavati momčad.

- Nećemo se pojačavati, ekipa je zatvorena. Kad bi otišao neko od stožernih igrača, onda bismo se možda pojačali, ali u to ne vjerujem. Imamo puno igrača i gledamo samo kako ćemo ih par prodati ili poslati na posudbu.

Kapetan Arijan Ademi je dodao:

- Trebalo nam je neko vrijeme da izađemo iz te neke male krize. Dobro smo to napravili i ovih 1:1 je realno. Trener nam je na poluvremenu rekao da vjeruje u nas i da zna koliko smo dobri. Malo nas je podigao. Pokazali smo pravo lice u nastavku, šteta što nismo pobijedili na kraju. Pokazali smo da ova momčad ima muda, karakter. Možemo napraviti velike stvari samo da nam publika bude taj vjetar u leđa i da svi skupa proslavimo ulazak u Ligu prvaka.

Utakmicu je prokomentirao i vratar Danijel Zagorac.

- Domaćini su zbog umjetne podloge na kojoj se igralo imali veliku prednost. Ono (podloga nap. a.) nema nikakve veze s nogometom, ali smo se morali prilagoditi i na to. Vjerujem da ćemo u uzvratu biti još bolji.

Komentara 18

Avatar Abcda
Abcda
16:34 23.08.2018.

Umjetna trava, to je vise footsal nego pravi nogomet. U pravu su Dinamovci. Igrao sam na umjetnoj travi, to vise nije isti sport.

PR
prajdali100
16:59 23.08.2018.

Evo oglasila se PravaHrvatina: Po običaju samo pljuje.Idi potraži stručnu pomoć ako već nije kasno.

MV
Mijat vrdoljak
15:54 23.08.2018.

Pripremljeno za komentar PravaHrvatina, koji bjednik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije