Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI SE VRATILI
Povratak na članak

Dinamovac poručio: Ono u Švicarskoj nema veze s nogometom

- Zadovoljan sam rezultatom, nadam se prolasku pred punim stadionom. Mislim da ih ne možemo iznenaditi, kao ni oni nas, dobro se poznajemo, a i mislim da će obje momčadi nastupiti u sličnim sastavima - rekao je trener Nenad Bjelica.

Komentari 18

Avatar Abcda
Abcda
16:34 23.08.2018.

Umjetna trava, to je vise footsal nego pravi nogomet. U pravu su Dinamovci. Igrao sam na umjetnoj travi, to vise nije isti sport.

VL
PR
prajdali100
16:59 23.08.2018.

Evo oglasila se PravaHrvatina: Po običaju samo pljuje.Idi potraži stručnu pomoć ako već nije kasno.

VL
MV
Mijat vrdoljak
15:54 23.08.2018.

Pripremljeno za komentar PravaHrvatina, koji bjednik

VL
DU
Deleted user
17:52 23.08.2018.

Sudeci po igri...Dinamo je nadigrao mlade mladice😎

VL
DH
dalibor.hren
18:10 23.08.2018.

Podloga je ista za jednu i drugu ekipu! Znači, u Zagrebu pada petarda jer Afrikanci nisu navikli na zemlju!?

VL
DU
Deleted user
16:31 23.08.2018.

Ja pomislih, pisati ce o sramoti koju su nam nanijeli pijani i drogirani samozvani navijaci.Svicarski mediji prenose, kako ta rulja na lokalnom otvorenom kupalistu na najprimitivniji nacin uznemiruje kupacice.Jedan od njih se hvata za svoju „muskost“ koju nudi starijoj gospodji da mu posisa. Za to biva od ostalih debila glasnim aplauzom nagradjen. Pitam se, sta rade roditelji tih kretena? Gdje je tu odgoj, postovanje i uvazavanje svakog covjeka, a posebice ako si negdje gost? Cudi me da Prava Hrvatina nije reagirao, ili su to njegovi omladinci.

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
15:44 23.08.2018.

Dinamovac poručio: Ono u Švicarskoj nema veze s nogometom makar iskreno je najbolji igrač domoljubne repke rođeni Švicarac ali na našu sreču prodana duša i dovoljno mutna osoba da nastupa za jasenovacko mutne i haško nevino viteško robijaško osuđene.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.