Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI BLIZU LP

Bjelica: Navijači, nadam se da ćete nam dati podršku i napuniti Maksimir

Nenad Bjelica
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
22.08.2018.
u 23:11

- Prvo poluvrijeme smo odradili malo slabije, drugo bolje. Šteta što nismo iskoristili još jednu šansu. Nadam se da ćemo u uzvratu biti pun Maksimir i da ćemo imati dobru podršku - rekao je trener Dinama Nenad Bjelica

Dinamo je u prvoj utakmici posljednjeg kola kvalifikacija za ulazak u skupinu Lige prvaka u Bernu odigrao 1:1 s Young Boysima.

- Prvo poluvrijeme smo odradili malo slabije, drugo bolje. Šteta što nismo iskoristili još jednu šansu. Nadam se da ćemo u uzvratu biti pun Maksimir i da ćemo imati dobru podršku - rekao je trener Dinama Nenad Bjelica za HTV te dodao:

- Ova momčad ima karakter, birali smo takve igrače.

Dinamo je zabio iz kontre koju je odlično izveo.

- Znali smo da moramo igrati na kontru jer ćemo na postavljenu obranu teško zabiti. Zadovoljan sam rezultatom, u uzvratu se nadam punom Maksimiru i podršci navijača.

Mogu li Young Boysi bolje odigrati u utorak uzvratu na Maksimiru?

- Mogu. Ali, znam i da Dinamo može bolje.

Jedan od junaka bio je vratar Danijel Zagorac.

- Imali smo dva lica, u početku smo bili blijedi, ali smo u nastavku bili bolji i bliži pobjedi. Ovo je najrealniji rezultat. Cilj je bio pozitivan rezultat, to smo ostvarili i sada imamo realne šanse proći dalje. Nadam se da ćemo na Maksimiru imati pravu podršku i da ćemo svi zajedno slaviti - rekao je Zagorac.

Gol je zabio Mislav Oršić.

- Bilo je teško, primili smo gol i to je usmjerilo utakmicu. Uspjeli smo zabiti, šteta što nismo iskoristili druge prilike - rekao je Oršić.

Ključne riječi

Komentara 12

BU
Burger
23:24 22.08.2018.

Definitivno su zaslužili pun Maksimir!

B2
bokida 2
23:29 22.08.2018.

Svaka im čast. Treba ih podržati jer imaju karakter.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:41 23.08.2018.

Bjelica će biti Legenda od Trenera!!! Šta je već do sada Napravio !!!! Svaka Čast sa 13 novih Igrača !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije