Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANI TVRDE:

Progovorio je o nepravdi i stigla opaka kazna: Omiljenog Hrvata tjeraju, nema mu spasa!?

Davor Šuker i Zvone Boban
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
01.03.2020.
u 11:39

Sudeći po talijanskim medijima upravo je taj istup ključan za potez za koji su se odlučili nadređeni Bobanu te danas svi vodeći tamošnji mediji pišu kako legendarni hrvatski kapetan, u paketu s Maldinijem na ljeto napušta Milan

Legendarni hrvatski nogometaš Zvonimir Boban imao je buran početak nakon što je došao u Milan pomoći svom prijatelju Paolu Maldiniju u slaganju nove momčadi talijanskog (posrnulog) velikana. 

Unatoč sve boljoj formi momčadi, posljednjih se dana sve glasnije pričalo kako je izvršni direktor talijanskog kluba Ivan Gazidis na Bobanovom i Maldinijevem mjestu poželio vidjeti Nijemca Ralfa Rangnicka koji je 'stvorio' današnji RB Leipzig.

Upravo je taj potez Boban shvatio kao 'zabijanje noža u leđa' o čemu je otvoreno progovorio u intervju za Gazzettu dello sport. 

- Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina, ali činjenica da pričamo o tome svakako nije dobra. Razočaravajuće je što se sve događa u trenucima dok momčad napreduje i kada se vidi naporan rad trenera Piolija. Napraviti to bez upozorenja je potez bez poštovanja i elegancije, a to nije Milanov način, barem ne ono čega se mi sjećamo - rekao je Boban. 

A sudeći po talijanskim medijima upravo je taj istup ključan za potez za koji su se odlučili nadređeni Bobanu te danas svi vodeći tamošnji mediji pišu kako legendarni hrvatski kapetan, u paketu s Maldinijem na ljeto napušta Milan

>>> Pogledajte kamp vatrenih na EURU 2020. godine

Komentara 4

DU
Deleted user
12:54 01.03.2020.

Ako je stvarno tako i ako imaju imalo ponosa, zašto već danas nisu otišli?! Zbog novaca?! Pa toga imaju ko piljevine. Dakle?!

21
215794
17:37 01.03.2020.

Bio je veliki igrac hvala mu svoj rad i talent je naplatio ovo dalje vjerojatno nije talentiran i to je to koliko poznajem cjelu obitelj mislim da je skrta i lakoma

Avatar BarbaraPI77
BarbaraPI77
15:16 01.03.2020.

Vгijemе je da nаđetе stabilnu djеvоjкu. Ovdjе čeкa рuno samohгanih dama -> HTTP://XXLADY.XYZ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije