Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEŠNI PAR

Otkrivamo koga ljubi kći poznatog Hrvata, uživa u luksuznom imanju i putu na Mauricijus!

Rene Marincel
Foto: /Instagram/Rene Marincel
1/9
29.02.2020.
u 07:00

Lijepa plavuša uspješna je i u ljubavi, a na društvenim mrežama otkriveno je i tko je sretnik koji joj je osvojio srce. Nika je sreću pronašla u zagrljaju Zagrepčanina Renea Marincela (28)

Dubravko Šimenc jedan je od najproslavljenijih hrvatskih sportaša svih vremena, a popis osvojenih medalja uistinu je impresivan: zlatna medalja na Olimpijskim igrama 1988. godine i srebrna medalja na Olimpijskim igrama 1996. godine, zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu 1986. u Madridu i u Perthu 1991. Također, zlatna medalja na Svjetskom ili FINA kupu 1989. u Berlinu i srebrna medalja 1991. u Barceloni. Osvajač je srebrne medalje na Europskom prvenstvu u Sofiji 1985, u Bonnu 1989, Firenci 1999 i Kranju 2003. Osvojio je srebro i na Mediteranskim igrama 1991., u Ateni i 1993. u Canetu. Također, Šimenc je dvostruki dobitnik Državne nagrade za šport “Franjo Bučar”, kao član reprezentacije 1996., te osobno 2002. godine.

Vjerujemo kako je Dubravko, bez obzira na sve medalje, najponosniji na svoju obitelj. U braku sa suprugom Irom ima troje djece. Sina Tomu, i kćerke Karlu i Niku

A Nika (27) koja je završila opću gimnaziju u Zagrebu te studij započela u Americi na Sveučilištu u Virginiji, ali ga završila na Stomatološkom Sveučilištu u Zagrebu, danas je uspješna doktorica dentalne medicine

Lijepa plavuša uspješna je i u ljubavi, a na društvenim mrežama otkriveno je i tko je sretnik koji joj je osvojio srce. Nika je sreću pronašla u zagrljaju Zagrepčanina Renea Marincela (28). 

Rene je sin uspješnog poduzetnika koji je vlasnik luksuznog imanja u Šestinama gdje brojni poznati organiziraju svoja vjenčanja, a Rene je na Facebooku naveo kako radi na radnom mjestu direktora imanja

Također, Rene se po društvenim mrežama ne libi pokazati kako zna uživati u životu pa tako svoje pratitelje često počasti fotografijama s imanja, broda ili uz luksuzne aute, a svakako će sve ljubitelje oldtimera oduševiti Rolls Royce Silver Shadow II zlatne boje. 

Foto: Instagram/Rene Marincel

On je objavio i fotografiju s Nikom dok su zajedno bili u Istanbulu.

Foto: /Instagram/Rene Marincel

- Kada je tvoja sreća i sreća nekog drugog, to je ljubav - poručio je romantični Rene koji je u vezi s kćerkom slavnog vaterpolista oko godinu dana, a na društvenim mrežama pohvalio se kako će uskoro zajedničko vrijeme provesti na egzotičnom Mauricijusu

>>> Pogledajte što je Dubravko Šimenc rekao u studiju Večernjeg TV-a

 

 

 

Komentara 7

PS
popevke sAm slagal
08:28 29.02.2020.

Otac živi od rentiranja imanja u Šestinama do kojeg je došao novcem stečenim na sumnjivi način od Mime Jaušovec. Sada vidimo da i sin "uspješno" živi od tog istog novca. Novinari bi mogli podsjetiti javnost što Mima Jaušovec misli o tome.

RA
rankovic
07:41 29.02.2020.

hohštapler

DO
doktorica
13:46 29.02.2020.

jedan prevario tenisačicu,a drugi čija je majka pregazila curicu na Cvjetnom-krasna obitelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije