Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NANE U MÜNCHENU

Bilić: Išao sam posjetiti Pranju i Olu

Slaven Bilić
Davor Puklavec/Pixsell
27.10.2011.
u 14:06

Izbornika Slavena Bilića sreli smo u Münchenu, jutro nakon golijade na Allianz Areni gdje je Ingolstadt teško stradao od Bayerna (6:0).

– Išao sam pogledati utakmicu, vidjeti u kakvu su stanju Ola i Pranja, sjesti malo s njima i popričati – veli nam Bilić.

Podsjetimo, dvojac je za utakmice s Grčkom i Letonijom ispao s popisa. Ivica Olić zbog toga što nije bio sasvim spreman, a Danijel Pranjić zbog lošeg vladanja i neigranja za Bayern. Stvari su se promijenile, kockasti Bavarci su u formi. Pranjić se vratio u prvih 11, a Olić asistirao za gol. Takvi mu za Turke i te kako trebaju.

Komentara 11

VA
Vatrenko
14:25 27.10.2011.

Pranjic se vratio u prvih 11? To vec vise nije optimisticno pisanje vec \"since fiction\".

KR
kruni
15:08 27.10.2011.

hebaru sto ti pises ? pranjic nece vise zaigrat da bayern ima 15 povrijedjenih igraca dok je god heinkes trener , a i olicu se bolje ne pise ! zato na zimu ako vam se igra cao bayern i auf widersehen !

Avatar potrosnja-goriva.net
potrosnja-goriva.net
16:31 27.10.2011.

BMW satrao Audi :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije