Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na 50 stolova

Fanovi zaigrali stolni nogomet uz novu Lidl Fan Klub aplikaciju

Lidl,aplikacija,stolni nogomet
Foto: ''
1/3
26.06.2014.
u 20:18

Aplikacija omogućuje posjetiteljima da preko pretraživača na svim uređajima odigraju utakmicu "na penale" protiv drugih korisnika, određujući pokretom miša brzinu i smjer kretanja figura

Svjetsko nogometno prvenstvo možda je završilo za hrvatsku reprezentaciju, no putem nove Lidl Fan Klub aplikacije koju je istoimeni trgovački lanac predstavio ekskluzivno za kup, ne mora biti gotovo za njihove fanove na Facebook stranici i to u pravom stolnom nogometu.

Aplikacija omogućuje posjetiteljima da preko pretraživača na svim uređajima odigraju utakmicu "na penale" protiv drugih korisnika, određujući pokretom miša brzinu i smjer kretanja figura koji se u stvarnom vremenu primjenjuju na pravim, doduše prilagođenim, stolnim nogometima. Četiri kamere na svakom stolu omogućuju igračima trenutni prijenos njihovih poteza i rezultata.

- Ovdje nije bilo samo pitanje programiranja aplikacije već i izrade stolova prilagođenih za stvarne utakmice igrane virtualnim putem. Trebala nam je godina i pol dana da razvijemo aplikaciju i izgradimo pedeset stolova s mehanizmom koji reagira na upute miša bilo gdje na svijetu. Nismo bili sigurni možemo li to napraviti, no uspjeli smo i zadovoljni smo rezultatom.- rekao je Dominik Heinrich zaslužan za izradu aplikacije. Pedeset stolova, svaki s po dva "terena", fizički se nalaze u skladištu u Frankfurtu, a za kontinuirano pravilan rad cijelo se vrijeme brinu ekipe stručnjaka. Za svaku novo započetu igru aktivira se sljedeći stol u nizu dok se ne napravi puni krug što omogućuje igru bez čekanja.

- Lidlova Facebook stranica ima jedanaest milijuna obožavatelja što ga čini drugim po redu trgovačkim lancem s najviše obožavatelja u svijetu. Takav broj ljudi omogućuje nam da napravimo pravo malo svjetsko prvenstvo koje igraju naši kupci - rekla nam je Karolina Bilogravić iz Lidl Hrvatska. Najbolje rangirane države igrat će polufinale između 10. i 12. srpnja, a zemlja pobjednica bit će proglašena nakon finala 13. srpnja. Na individualnoj razini, sudionici turnira imati će priliku osvojiti primamljive nagrade.

>>Lidl Hrvatska izvrsno upravlja ljudskim resursima

>>Lidl i Hrvatski Caritas ponovno pokrenuli humanitarnu akciju

Foto: ''

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije