Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1-kuhaj!

Đurđica i Matea otišle iz showa, iako su Tihana i Nikola napravili najgori desert ikad!

Foto: RTL
1/4
27.10.2017.
u 08:46

Iskreno, ovakav desert nisam nikada probao. Nikada nisam čuo za pivske okruglice u šećernom sirupu, komentirao je Mate i Tihani i Nikoli dao dvojku.

Žiri nije bio zadovoljan prezentiranim jelima duelista showa "Tri,dva,jedan - kuhaj!". Mateja, Mate i Tomek dijelili su dvojke, trojke i tek jednu osmicu, nazvavši jela žalosnima, jadnima i najtraumatičnijima u životu!

Ako pitate žiri, eliminacijska borba između Đurđice i Mateje te Tihane i Nikole nije bila toliko zahtjevna. Pripremala su se jednostavna jela u kojima su se našle konzerve tune i graška, bespotrebno se koristilo vrhnje za kuhanje da bi se povezivale namirnice, čips se poslužio kao prilog, a najtvrđi bomboni od tijesta kao desert…

Tihana i Nikola dobro su prošli s češkim tradicionalnim receptom za popečke od ribanog krumpira sa slaninom za predjelo i biftekom u zelenom papru kao glavnim jelom, no ne i s desertom koji Mate silno želi zaboraviti.

„Iskreno, ovakav desert nisam nikada probao. Nikada nisam čuo za pivske okruglice u šećernom sirupu. Nije tradicionalno jelo iz mog kraja, ali shvaćam ideju iza ovoga i zbog čega nije uspjelo. Suhe su, osjeti se gorčina, ovo jelo nije "desertkasto". Možda je ovo najtraumatičniji desert koji sam ikada pojeo, i u životu i otkad sam u ovom showu. Stvarno je bilo loše. Zaslužuje mjesto u
"Hall of fame grozote", sarkastično je komentirao Mate Janković te Tihani i Nikoli objasnio zbog čega im je dao dvojku.

Đurđica i Matea također su dobile loše ocjene za bečke kocke koje su poslužile za desert, no još im je gore prošlo „grozno“ predjelo s tunom iz konzerve, vrhnjem za kuhanje i korijanderom umjesto peršina. Ovime su razočarale i Matu i Tomislava Špičeka, koji su im dodijelili „poštene“ dvojke.

„Dokle ćemo više slušati da se koristi vrhnje za kuhanje u nečemu u što ne treba ići? Ili da ste zamijenili peršin za korijander? Da bi cijeli proizvod na kraju izgledao kao da ga je netko nogom gazio i nagurao u rajčicu… Neke stvari jednostavno ne možemo više niti jesti niti tolerirati. Bez obzira koliko ti savjeta daš, neki ljudi te jednostavno razočaraju nekim izborima i propustima“, objasnio je Mate svoju ocjenu.

Špičeka je ovo jelo podsjetilo na neke prijašnjeg kandidata koji se dičio kulinarskom umjetnošću, a poslužio je namirnice iz konzerve.

„Nije nam žao što smo baka i ja ispale. Preponosne smo što smo tako daleko dogurale. Općenito smo ponosne što su nas izabrali da kuhamo u showu zajedno s ostalih devet parova. Moje suze nisu tu zbog tuge… Ustvari, jesu zato što se rastajemo s našom ekipom, ali nismo žalosne što smo ispale“, kazala je Matea prije nego li je sa suzama u očima napustila studio popularnog gastro showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!", čije nove nastavke pratimo već sljedećeg ponedjeljka u 21:10 sati na RTL-u!.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije